Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Przy jedzeniu trzeba się ubrudzić, obowiązkowo . Kolejne dwa zdjęcia z jedzonka i dwa jakieś przypadkowe . Szkoda, że nie wszyscy się zlecieli do papki, mam nadzieję, że jakoś nam się uda kiedyś wszystkich zebrać i zmieścić w kadr
lol. moi to tak spokojnie nie jedzą. miska musi zostać postawiona na dole, bo oni sobie po twarzy dają i rzucają się "kto pierwszy, ten lepszy" . złapią ile się da do pyska i zmiatają do kątów . przynajmniej mam zawsze ubaw oglądając ich w akcji
A teraz trochę gorszych wieści.. Kastracja Hadesa niestety przełożona na przełom Czerwiec/Lipiec, ponieważ wtedy będzie już wziewka. Młody do spółki z Odynem robią taki rozpier..dziel, że rozglądam się za jakąś klatką i zamieszkają niestety osobno...
O kurcze My mieliśmy przez pewien czas podobny problem, tylko u nas się nie rzucały a płaskie po pyszczach leciały, odpychały się łapkami jak zawodowi bokserzy To nie wiem, może podczas spania?
ja już właśnie się pytałam Dominika jak wasze szczury to robią, że tak sobie razem śpią. u mnie to każdy przeważnie w innym kącie. Tie najczęściej sam ze sobą tylko . Hasz z Tycikiem i maluchy razem [ewentualnie z HiT]. nadal czekam i czekam z decyzją o kastracji Tie'a, ale marnie widzę szansę, że dałoby radę bez niej . złapać się nie da, a jak już mi się cudem uda, to cała jestem podrapana, bo tak się wyrywa. no i kłótnie są ciągle z nim.
Klaudia, niestety tak.. Jednak wolę poczekać aż będzie wziewka i nie ryzykować, a wtedy dziabnąć dwójkę niż dopuszczać do takich sytuacji jakie miały miejsce wczoraj wieczorem, że Hades trzymał Gacka za łapę zębami jak Gacek wchodził po prętach i nie chciał go puścić.. . A Hades z Odynkiem jako dwójka sama ze sobą są naprawdę zgrani