Ani samce ani Róża u mnie szwów nie ruszali ... więc jest chyba szansa

Moderator: Junior Moderator

u Mati tylko te od sterylki zostały( bo ma 3 miejsca
 u Mati tylko te od sterylki zostały( bo ma 3 miejsca  ..) u Tosi nie widzę od sterylki, 2 rany od guzów- szwy wierzchnie wyjęte
..) u Tosi nie widzę od sterylki, 2 rany od guzów- szwy wierzchnie wyjęte   nie chce jej męczyć sprawdzaniem tych na dole, na szczęście dr Rzepka zakłada jeszcze wewnętrzne i te najwyraźniej sprawiają, że nic się nie rozłazi (odpukać !)
  nie chce jej męczyć sprawdzaniem tych na dole, na szczęście dr Rzepka zakłada jeszcze wewnętrzne i te najwyraźniej sprawiają, że nic się nie rozłazi (odpukać !)  podbiegają do mnie i pozwalają głaskać, a wczesniej Mati chciała gryźć, a Tosia uciekała gdzie się dało
 podbiegają do mnie i pozwalają głaskać, a wczesniej Mati chciała gryźć, a Tosia uciekała gdzie się dało   
  wieczny stres, poczucie odpowiedzialności...dziś nakrzyczalam na osobę którą tak naprawdę lubię
 wieczny stres, poczucie odpowiedzialności...dziś nakrzyczalam na osobę którą tak naprawdę lubię   krzycze na ciury jak się biją
 krzycze na ciury jak się biją   mam potem wyrzuty, a one i tak nic sobie z tego nie robią ...
 mam potem wyrzuty, a one i tak nic sobie z tego nie robią ... wolałabym rowy kopać niż brać kolejną odpowiedzialność za życie i zdrowie zwierzęcia, wstawac 10 razy w nocy, niż dogadywać kolejną trudną adopcję, niż znów coś tlumaczyć, niż znow zwracać uwagę tak, by broń bóg nikogo nie urazić, niż znów jechać tym cholernym pkp po Polsce ... po prstu mam dosyć
 wolałabym rowy kopać niż brać kolejną odpowiedzialność za życie i zdrowie zwierzęcia, wstawac 10 razy w nocy, niż dogadywać kolejną trudną adopcję, niż znów coś tlumaczyć, niż znow zwracać uwagę tak, by broń bóg nikogo nie urazić, niż znów jechać tym cholernym pkp po Polsce ... po prstu mam dosyć  ost. 2 mies. wbiły mnie w ziemie, chciałabym za jednym zamachem wytłumaczyć całemu światu, że chwilowo muszą pytać o pomoc gdzie indziej, zamiast tego staje się napastliwa
 ost. 2 mies. wbiły mnie w ziemie, chciałabym za jednym zamachem wytłumaczyć całemu światu, że chwilowo muszą pytać o pomoc gdzie indziej, zamiast tego staje się napastliwa  bo czuje jakby ktoś uwieszał się na mnie gdy i tak ledwo stoję
 bo czuje jakby ktoś uwieszał się na mnie gdy i tak ledwo stoję  więc jak komuś coś, to przepraszam... nie wyrabiam
 więc jak komuś coś, to przepraszam... nie wyrabiam ktoś kto miał iść na wizytację...cóż, wygląda na to że to "olał"
 ktoś kto miał iść na wizytację...cóż, wygląda na to że to "olał" 
 ;
; ;
; ;
; ;
;
 ;
; ;
;
 jak w ogóle można doprowadzić do takiej sytuaci!? Dla mnie to nie do pojęcia.
 jak w ogóle można doprowadzić do takiej sytuaci!? Dla mnie to nie do pojęcia.  i znów miałam rację
 i znów miałam rację  ale co miałam powiedzieć? słuchaj, coś w Tobie nie tak ?!
 ale co miałam powiedzieć? słuchaj, coś w Tobie nie tak ?!
 To jest czysta zgroza! Jak można doprowadzić szczurusia do takiego stanu. Mam nadzieję, że ta osoba oddała wszystkie szczury, bo jeśli nie, to jak nic reszta też taka zawszona.
 To jest czysta zgroza! Jak można doprowadzić szczurusia do takiego stanu. Mam nadzieję, że ta osoba oddała wszystkie szczury, bo jeśli nie, to jak nic reszta też taka zawszona.   
  bardzo chce żyć, najdał się, dorosłe wszy już padły w większości, śpi sobie słodko w polarkach, zrobię co mogę, ale obawiam się że już z tego nie wyjdzie
 bardzo chce żyć, najdał się, dorosłe wszy już padły w większości, śpi sobie słodko w polarkach, zrobię co mogę, ale obawiam się że już z tego nie wyjdzie  tak mi go szkoda, same kości i skóra...ładnie je, wręcz się rzuca na kaszkę ze strzykawki więc albo i wewnetrzne jest w cholere zarobaczony, albo nie był odpowiednio karmiony... jest tak wyniszczony, że nie mogę mu od razu wszystkiego, bo z robakami i on pójdzie
 tak mi go szkoda, same kości i skóra...ładnie je, wręcz się rzuca na kaszkę ze strzykawki więc albo i wewnetrzne jest w cholere zarobaczony, albo nie był odpowiednio karmiony... jest tak wyniszczony, że nie mogę mu od razu wszystkiego, bo z robakami i on pójdzie  na razie tylko tę iver. rozważałam czy nie podac mu w iniekcji ale chryste, on nie ma mięśni ani tłuszczu
 na razie tylko tę iver. rozważałam czy nie podac mu w iniekcji ale chryste, on nie ma mięśni ani tłuszczu  po leczeniu przez tego konowała z wątroby pewnie miazga...
 po leczeniu przez tego konowała z wątroby pewnie miazga... pocieszam się liczeniem tych udanych... jednak większość, ale...
 pocieszam się liczeniem tych udanych... jednak większość, ale... 

już zaczęłam się zastanawiać czy dr Ania takiego kleju chirurgicznego nie używa
 już zaczęłam się zastanawiać czy dr Ania takiego kleju chirurgicznego nie używa  ... sprawdzam niezliczoną ilośc razy czy dalej się trzyma... Tosia wesolutka
... sprawdzam niezliczoną ilośc razy czy dalej się trzyma... Tosia wesolutka  taki entuzjazm na mój widok że ło jezu
 taki entuzjazm na mój widok że ło jezu   
   Matylda podobnie
 Matylda podobnie   wszystko dobre, wszystko się podoba, Tosia nawet zaczęła lubić polarki, a cały czas je wyrzucala z klatki... jakaś przemiana dziewuch, oby tylko nic się nie rozwaliło ;/
 wszystko dobre, wszystko się podoba, Tosia nawet zaczęła lubić polarki, a cały czas je wyrzucala z klatki... jakaś przemiana dziewuch, oby tylko nic się nie rozwaliło ;/   chyba musiały ze mną beczkę soli zjeść, by zaufać
  chyba musiały ze mną beczkę soli zjeść, by zaufać  ...cieszę się , że miały tą sterylkę...Rosie( ta łysa) znów guz rośnie, jak się da, to za 3-4 tygodnie wycinka ze sterylką i pewnie 2 samców na kastracje wezmę, szkoda, że Wawa tak daleko i ta podróż koszmarna
...cieszę się , że miały tą sterylkę...Rosie( ta łysa) znów guz rośnie, jak się da, to za 3-4 tygodnie wycinka ze sterylką i pewnie 2 samców na kastracje wezmę, szkoda, że Wawa tak daleko i ta podróż koszmarna  i koszty...   no ale lepsze już to niż tu rosyjska ruletka pt " wybudzi się, czy się nie wybudzi " :/
 i koszty...   no ale lepsze już to niż tu rosyjska ruletka pt " wybudzi się, czy się nie wybudzi " :/
 może i tak na koniec, dla moich oczu
 może i tak na koniec, dla moich oczu  nie wiem już nic, nie pojmuje... te dwa nie są dzikie, oswojone, więc musiała je brać na ręce... ja nie pojmuje
 nie wiem już nic, nie pojmuje... te dwa nie są dzikie, oswojone, więc musiała je brać na ręce... ja nie pojmuje  na zdjęciach i tak każdy wygląda lepiej niż w realu, takie chude wiórki z nich, choć te dwa jeszcze w normie, ale i tak za chude
 na zdjęciach i tak każdy wygląda lepiej niż w realu, takie chude wiórki z nich, choć te dwa jeszcze w normie, ale i tak za chude  ...
... po 24 h podóży
 po 24 h podóży  może w sobotę jechać
 może w sobotę jechać   ale czy on da radę...
 ale czy on da radę...  
  mojego weta nie ma do paź.
 mojego weta nie ma do paź.  może macie jakieś propozycje ? tylko to musi być wet od cudów ;/ 1 dzień w weeknd mam wolny i bilet na TLK... on ma to chyba już takie "stabilne" jakby był źle leczony i zostały mu efekty uboczne, z drugiej... to zdanie osoby której w nic już nie wierzę...
 może macie jakieś propozycje ? tylko to musi być wet od cudów ;/ 1 dzień w weeknd mam wolny i bilet na TLK... on ma to chyba już takie "stabilne" jakby był źle leczony i zostały mu efekty uboczne, z drugiej... to zdanie osoby której w nic już nie wierzę...