Widzę, że macie szczęście do podopiecznych o nietypowym kształcie (i rozmiarze;)) uszu

Ostatnie zdjęcie Martiego utwierdziło mnie w przekonaniu, że koniecznie pragnę dołączyć jego fanklubu:D TA MINA !!!! Powalający

Moderator: Junior Moderator

Wczoraj wrócił apetyt, pojawiły się normalne kupki, a dzisiaj znowu biedaczek cierpi po szyciu. Czy istnieje jakiś sposób (poza kryzą), żeby zabezpieczyć szwy przed wygryzaniem? Próbowaliśmy z kawałkiem skarpetki, bandażem, ale to niestety się nie sprawdza. Nie wiem, już co robić, żeby mu pomóc.
 Wczoraj wrócił apetyt, pojawiły się normalne kupki, a dzisiaj znowu biedaczek cierpi po szyciu. Czy istnieje jakiś sposób (poza kryzą), żeby zabezpieczyć szwy przed wygryzaniem? Próbowaliśmy z kawałkiem skarpetki, bandażem, ale to niestety się nie sprawdza. Nie wiem, już co robić, żeby mu pomóc.

), ciałko nabrało dawnych kształtów
 ), ciałko nabrało dawnych kształtów  , więc wszystko wróciło do normy. O taki jestem piękny:
, więc wszystko wróciło do normy. O taki jestem piękny:

chociaż czasem wpada na herbatkę:
 chociaż czasem wpada na herbatkę:

:
:
A tak, tak, serca kradniespectre pisze:a Fela to juz w ogole kradnie serducha
 takimi zdjęciami jak np. to:
  takimi zdjęciami jak np. to:

tak trzymać !
  tak trzymać ! . Maluchy to tylko przy jedzeniu i spaniu, bo inaczej zapomnijcie - same wąsy, ogony albo pupencje wychodzą na zdjęciach
 . Maluchy to tylko przy jedzeniu i spaniu, bo inaczej zapomnijcie - same wąsy, ogony albo pupencje wychodzą na zdjęciach  Ale niedługo zasilmy wątek nowymi ujęciami
 Ale niedługo zasilmy wątek nowymi ujęciami