Milutkie i łagodne. Hiacynta urządza domek, Gucio chodzi po pięterkach
 Rozmrażam nutridrinka na przywitanie, niech się wzmocnią po podróży

Moderator: Junior Moderator

W wolnej chwili zrób jakieś fotki, bo tęsknię za maluchem... no, za każdym maluchem, którego oddałam. Ale Gucio był najdłużej
 W wolnej chwili zrób jakieś fotki, bo tęsknię za maluchem... no, za każdym maluchem, którego oddałam. Ale Gucio był najdłużej 

Strasznie trudno złapać takiego maluszka, gdy ucieka, więc szacun
 Strasznie trudno złapać takiego maluszka, gdy ucieka, więc szacun 

Było trochę pisków Gucia, ale wszystko przebiegło gładko i bezproblemowo
 Było trochę pisków Gucia, ale wszystko przebiegło gładko i bezproblemowo  Hiacynta jest bardzo milutka, ciągle tylko liże po rękach
 Hiacynta jest bardzo milutka, ciągle tylko liże po rękach  Strasznie drobna jest, jak ją mam w dłoni, to mam wrażenie, że czuję jej mięsień sercowy
 Strasznie drobna jest, jak ją mam w dłoni, to mam wrażenie, że czuję jej mięsień sercowy  Przez chwilę miałam nadzieję, że na kastrację będzie mogła poczekać z Kominiarzem, bo to kastrat, ale on jednak niereformowalny jest. Na początku był nią zaciekawiony, wąchał przez pręty i wszystkio dobrze sie zapowiadało, ale jak postawiłam zamknięty transporterek z Kominiarzem na podłodze i wypuściłam Hiacyntę, to jak zaglądała do niego przez dziurki, to w pewnym momencie zaczął sie wobec niej zachowywac tak jak wobec innych szczurków (samców): stroszyć się, skakać i fukać. Boję się spróbować takiego łączenia, bo Hiacynta jest taka drobniutka, a on taki wielki... Kominiarz jest chyba skacany na samotność
 Przez chwilę miałam nadzieję, że na kastrację będzie mogła poczekać z Kominiarzem, bo to kastrat, ale on jednak niereformowalny jest. Na początku był nią zaciekawiony, wąchał przez pręty i wszystkio dobrze sie zapowiadało, ale jak postawiłam zamknięty transporterek z Kominiarzem na podłodze i wypuściłam Hiacyntę, to jak zaglądała do niego przez dziurki, to w pewnym momencie zaczął sie wobec niej zachowywac tak jak wobec innych szczurków (samców): stroszyć się, skakać i fukać. Boję się spróbować takiego łączenia, bo Hiacynta jest taka drobniutka, a on taki wielki... Kominiarz jest chyba skacany na samotność  Teraz Hiacynta siedzi mi na kolanach
 Teraz Hiacynta siedzi mi na kolanach  Za to Chmurek i Łatek są wyraźnie podekscytowani obecnością damy, ale jeszcze muszą poczekać, aż Hiacynta bedzie po zabiegu
 Za to Chmurek i Łatek są wyraźnie podekscytowani obecnością damy, ale jeszcze muszą poczekać, aż Hiacynta bedzie po zabiegu  
  Spryciarz jeden, schował klucz
 Spryciarz jeden, schował klucz 
 Wymiziaj ode mnie tego malucha i pozdrów od braciszka
 Wymiziaj ode mnie tego malucha i pozdrów od braciszka 

Jak jakiś buldog
 Jak jakiś buldog  Ale czy to normalne, że na samicę fuka????
 Ale czy to normalne, że na samicę fuka???? Jak wychodzi na spacery, to od razu biegnie na łóżko i właśnie tam najbardziej lubi przebywać
 Jak wychodzi na spacery, to od razu biegnie na łóżko i właśnie tam najbardziej lubi przebywać  Jak już zamieszcze jakoś film w necie, to zobaczysz jak biegał jak torpeda podczas łączenia
 Jak już zamieszcze jakoś film w necie, to zobaczysz jak biegał jak torpeda podczas łączenia  Normalnie jak strzała
 Normalnie jak strzała  Szybko się zaklimatyzował, chociaż pisków trochę było, nie powiem
 Szybko się zaklimatyzował, chociaż pisków trochę było, nie powiem  A Chmurek i Łatek są przejęci obecnością Hiacynty, ciekawe co to będzie jak już zamieszkają razem
 A Chmurek i Łatek są przejęci obecnością Hiacynty, ciekawe co to będzie jak już zamieszkają razem  Hiacynta czeka teraz w kolejce na kastrację u pani Lewandowskiej
 Hiacynta czeka teraz w kolejce na kastrację u pani Lewandowskiej 

Nic dziwnego, że się wścieka, skoro on jest zamknięty, a ona sobie chodzi po JEGO pokoju
 Nic dziwnego, że się wścieka, skoro on jest zamknięty, a ona sobie chodzi po JEGO pokoju  Moje baby też fukają na nowe, machają łapami i się stroszą, jak im chodzi po klatce, a one są zamknięte - a z łączeniem nigdy nie miałam większych problemów
 Moje baby też fukają na nowe, machają łapami i się stroszą, jak im chodzi po klatce, a one są zamknięte - a z łączeniem nigdy nie miałam większych problemów  Więc pozwól mu się z nią zapoznać jak szczur ze szczurem
 Więc pozwól mu się z nią zapoznać jak szczur ze szczurem 
 Nigdy wcześniej nie widziałam takiego ugryzienia. A co jeśli zrobi krzywdę Hiacyncie?
 Nigdy wcześniej nie widziałam takiego ugryzienia. A co jeśli zrobi krzywdę Hiacyncie?