Ogoniaści
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- SkywalkerYoda
Re: Ogoniaści
No właśnie - Hiacynta byłaby bez szans. Gdyby to jeszcze był jakiś wielki babon, ale Hiacynta jest maciupeńka, a Kominiarz jest naprawde dużo większy niż przeciętny szczur. Boję się próbować. Dwukropka lubił, ale wszystkich innych szczurków niestety nienawidzi.
Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać
- SkywalkerYoda
Chmurek zakochał się w Hiacyncie, cały czas sie na nią patrzy 

- StasiMalgosia
No pewnie, że się zakochał. Jest piękna i czarująca 

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
- SkywalkerYoda
Miłość od pierwszego wejrzenia
Za każdym razem patrzy się i patrzy na nią, zamiast spacerować
Od czasu gdy jest Hiacynta, to Chmurek i Yoda trochę się kłócą, alemam nadzieję, że im to minie, zwłaszcza gdy przyjedzie Stokrotka od Infanty
A Guciu jest taki drobniutki jak mamusia 

Od czasu gdy jest Hiacynta, to Chmurek i Yoda trochę się kłócą, alemam nadzieję, że im to minie, zwłaszcza gdy przyjedzie Stokrotka od Infanty

- SkywalkerYoda
*Chmurek i latek chciałam napisać, nie Yoda (*) 

- SkywalkerYoda
No teraz już obydwoje z Łatkiem zaglądają do Hiacynty
Ma powodzenie
W ogóle jakieś większe rozrabiaki się z nich zrobiły, wszystko zrzucają z półek, więcej sikają na różne rzeczy i na mnie, a Chmurek elegant to już w ogóle pobił wszystkich -ja się wczoraj patrzę, a on jak gdyby nigdy nic niebieski idzie
No i oczywiście czyszczenie, podcinanie futra, mycie 
W poniedziałek o godz 14:30 Hiacynta ma wizyte przedkastracyjną -trzymajcie kciuki!
Chmurek znów musi iść do dentysty, a Kominiarzowi zaczeło coś takiego rosnąć jak strupek...
Teraz czekamy na Stokrotkę...

W poniedziałek o godz 14:30 Hiacynta ma wizyte przedkastracyjną -trzymajcie kciuki!

Chmurek znów musi iść do dentysty, a Kominiarzowi zaczeło coś takiego rosnąć jak strupek...

Teraz czekamy na Stokrotkę...
Może Kominiarz ma ropień? Idź z nim do weta, oczyszczą mu i będzie po problemie 
Trzymam kciuki za Hiacyntę

Trzymam kciuki za Hiacyntę

jak rosnie błyskawicznie to pewnie ropien;D ja wczoraj i dzisiaj usówałam Musze dziada a smrodu było co niemiara....
hmmm co to za Stokrotka bo nie jestem w temacie?:)
hmmm co to za Stokrotka bo nie jestem w temacie?:)
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
ps jak chcesz to ja bede tez miała sliczne kuleczki za 4 tygodnie do oddania:) ręcze że sie zakochasz wyglądają jak plastusie mają takie odstające uszka:)
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
- SkywalkerYoda
Plastuś to byłoby niezłe imię dla szczurka 
Stokrotka to labinka albinoska od Infanty, z wątku o szczurkach laboratoryjnych. Już wcześniej by przjechała, ale nie zakwalifikowała się do kastracji, bo okazała się za drobniutka i musi się utuczyć troszkę
Strupol na razie jest taki sam -malutki. Mam nadzieję, że to tylko ropień.....

Stokrotka to labinka albinoska od Infanty, z wątku o szczurkach laboratoryjnych. Już wcześniej by przjechała, ale nie zakwalifikowała się do kastracji, bo okazała się za drobniutka i musi się utuczyć troszkę

Strupol na razie jest taki sam -malutki. Mam nadzieję, że to tylko ropień.....
U nas przy ropniu nie było strupka, bo naciekł z okolic ucha na szyję, ale jeśli pomacasz i pod strupkiem będzie kuleczka, która nie jest przyczepiona ani do skóry ani do mięśnia/kości pod skórą, to pewnie ropień
mozesz mu tego strupka posmarować jodyną zanim pójdziecie do weta, bo jodyna się bardzo nie lubi z bakteriami ropowymi 

Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
- SkywalkerYoda
Mam smutną wiadomość. Stokrotka była przygotowywana do kastracji, osiągnęła już odpowiednią wagę, aby można było przeprowadzić zabieg, ale niestety bardzo zachorowała na płuca i nie jest już do adopcji
Trzymajcie za nią mocno kciuki...
Przyjedzie inna Labinka...

Przyjedzie inna Labinka...

biedna Stokroteczka:( niech sie trzyma sciskam wszystkie 16 "moich" ogonków