Parę miesięcy temu zrozumiałam, jak bardzo to jest prawdziweSkywalkerYoda pisze:Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać
Ogoniaści
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Ogoniaści
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
- SkywalkerYoda
Tak... Są takie słowa, które niby rozumiemy, tzn. wiemy co poszczególne słowa znaczą, ale tak naprawdę zaczymamy je rozumieć i czuć dopiero wtedy, gdy spotka nas okreslona sytuacja...
Dziękuję Wam!
A z przyjemniejszych wydarzeń, to Hiacynta właśnie po raz pierwszy biega z chłopakami. Wszystko przebiega idealnie, nawet na Łatka już nie fuka. Biegają, szaleją, figlują... Bez pisków, kłótni i nieporozumień. Pełna zgoda.
Jeszcze tylko Śnieżki brakuje
Dziękuję Wam!
A z przyjemniejszych wydarzeń, to Hiacynta właśnie po raz pierwszy biega z chłopakami. Wszystko przebiega idealnie, nawet na Łatka już nie fuka. Biegają, szaleją, figlują... Bez pisków, kłótni i nieporozumień. Pełna zgoda.
Jeszcze tylko Śnieżki brakuje
Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać
A może chciałabyś jeszcze samczyka husky do stadka? 
- SkywalkerYoda
A co to za jeden?
No nie wiem, Ktoś mógłby mnie za to zabić 
Tym razem znów nie udało się Śnieżce do mnie dojechać...
Tym razem znów nie udało się Śnieżce do mnie dojechać...
- SkywalkerYoda
Nooo widziałam Panów
Kochaniutcy, nie powiem
Przypominają mi świętej pamięcu Rutera i Chojraka. Moje pierwsze ogony. Ruter był całkiem pierwszy, potem dołączył był Chojrak i Ryjek. Chojrak zmarł z żalu po śmierci Ryjka.
No, nie daj się prosić
Fajny taki chłopak, bardzo sympatyczny, a do tego śliczny, bo husky. Cóż znaczy jeden szczur więcej? 
- SkywalkerYoda
Valhalla, i co u tego Szaraczka słychać?
Mój mąż się nie chce zgodzić...
jej czemu śnieżka nie dojechała?:(
ehh facety.... tylko utrudniaja zycie:P ja fochem i tupaniem wymusilam 7:D
ehh facety.... tylko utrudniaja zycie:P ja fochem i tupaniem wymusilam 7:D
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
Słychać bardzo dobrze... chłopak zostaje u nasSkywalkerYoda pisze:Valhalla, i co u tego Szaraczka słychać?
Więc na swojego męża nie mogę narzekać w żadnym razie
A jak tak Gucio i reszta stadka?
- SkywalkerYoda
No to chłopak ma szczeście 
U stadka ok, muszę im jakieś foty porobić
Tyko Chmurkowi te zęby przerastają, znów muszę iść na podcięcie... Hiacynta tak kiedyś fukała na Łatka, a teraz wszystkie się do siebie tulą
Tylko ten Kominiarz taki samotny.... Zastanawiam się czy nie sprowadzić dla niego jakiejś wielkiej samicy (minimum pół kg
) i spróbować łączenia. No ale to musiałaby być naprawdę wielka baba, żeby w razie czego dała radę się obronić
Tylko skąd taką wziąć 
Śnieżka po raz kolejny nie dojechała
U stadka ok, muszę im jakieś foty porobić
Śnieżka po raz kolejny nie dojechała
Hm, Ryjek może ma szczęście, w odróżnieniu od nas, bo drze mordkę z całej siły, straszny z niego strachulec (nie miałam pojęcia, że szczur może aż tak głośno piszczeć!) - w sumie się cieszę, że mam go u siebie, a nie oddałam, bo złym ludziom bym nie dała, a dobrych miałabym na sumieniu
Jak często trzeba podcinać zęby szczurkom z krzywym zgryzem?
Mówiłam Ci, że Hiacynta pokocha całe stado
A jak się dogaduje ze swoim synkiem? Da się dostrzec jakąś szczególną więź, czy nie bardzo?
Trzymam kciuki za dojazd Śnieżki... okropnie się to przedłuża
Jak często trzeba podcinać zęby szczurkom z krzywym zgryzem?
Mówiłam Ci, że Hiacynta pokocha całe stado
Trzymam kciuki za dojazd Śnieżki... okropnie się to przedłuża
- SkywalkerYoda
U Chmurka to jest to tak średnio co 3 tygodnie, ale to też zależy od tego, jak krótko wet podetnie.
No Hiacynta jest urocza, wszystkich kocha
Trudno stwierdzić, czy wież między Hiacyntą i Guciem jest mocniejsza, ale na pewno jest. Nigdy też Guciuo nie dobierał sie do Hiacynty. Ale u mnie to ogólnie Ogonki jakoś nie gwałcą się wzajemnie
:D
No Hiacynta jest urocza, wszystkich kocha
Co tu tak cicho ?
Dawać dużo czytania i oglądania ! no !
Dawać dużo czytania i oglądania ! no !
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Jutro pewnie będzie oglądanie, bo Śnieżka już w Krakowie, ze mną, juro się z Anią umówimy na przekazanie białej dupki 
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
- SkywalkerYoda
Witajcie 
Muszę nadrobić zaległości
)))
Śnieżka jest super, jeszcze mniejsza od Hiacynty
Taka krucha i delikatna. Zaadoptpowała sie bardzo dobrze. Gucio rośnie, muszę w końcu sprawdzić wagę każdego Ogona
Ogólie Szczurasy zadowolone z życia 
Chmurek ciągle ma podcinane ząbki, rosną mu tak szbko, że nie wiem... Co mu podetniemy, to za chwilę znów na taaaaaakie długie...
A ja jestem w ciaży
))))) Także stado sie powieksza
))) 
Muszę nadrobić zaległości
Śnieżka jest super, jeszcze mniejsza od Hiacynty
Chmurek ciągle ma podcinane ząbki, rosną mu tak szbko, że nie wiem... Co mu podetniemy, to za chwilę znów na taaaaaakie długie...
A ja jestem w ciaży