Parę miesięcy temu zrozumiałam, jak bardzo to jest prawdziweSkywalkerYoda pisze:Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać
 Trzymaj się
 Trzymaj się 
Moderator: Junior Moderator

Parę miesięcy temu zrozumiałam, jak bardzo to jest prawdziweSkywalkerYoda pisze:Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać
 Trzymaj się
 Trzymaj się 

No nie wiem, Ktoś mógłby mnie za to zabić
  No nie wiem, Ktoś mógłby mnie za to zabić 

Kochaniutcy, nie powiem
 Kochaniutcy, nie powiem  Przypominają mi świętej pamięcu Rutera i Chojraka. Moje pierwsze ogony. Ruter był całkiem pierwszy, potem dołączył był Chojrak i Ryjek. Chojrak zmarł z żalu po śmierci Ryjka.
 Przypominają mi świętej pamięcu Rutera i Chojraka. Moje pierwsze ogony. Ruter był całkiem pierwszy, potem dołączył był Chojrak i Ryjek. Chojrak zmarł z żalu po śmierci Ryjka. Fajny taki chłopak, bardzo sympatyczny, a do tego śliczny, bo husky. Cóż znaczy jeden szczur więcej?
 Fajny taki chłopak, bardzo sympatyczny, a do tego śliczny, bo husky. Cóż znaczy jeden szczur więcej? 

Słychać bardzo dobrze... chłopak zostaje u nasSkywalkerYoda pisze:Valhalla, i co u tego Szaraczka słychać?
Mój mąż się nie chce zgodzić...

Tyko Chmurkowi te zęby przerastają, znów muszę iść na podcięcie... Hiacynta tak kiedyś fukała na Łatka, a teraz wszystkie się do siebie tulą
 Tyko Chmurkowi te zęby przerastają, znów muszę iść na podcięcie... Hiacynta tak kiedyś fukała na Łatka, a teraz wszystkie się do siebie tulą  Tylko ten Kominiarz taki samotny.... Zastanawiam się czy nie sprowadzić dla niego jakiejś wielkiej samicy (minimum pół kg
 Tylko ten Kominiarz taki samotny.... Zastanawiam się czy nie sprowadzić dla niego jakiejś wielkiej samicy (minimum pół kg  ) i spróbować łączenia. No ale to musiałaby być naprawdę wielka baba, żeby w razie czego dała radę się obronić
) i spróbować łączenia. No ale to musiałaby być naprawdę wielka baba, żeby w razie czego dała radę się obronić  Tylko skąd taką wziąć
 Tylko skąd taką wziąć 

A jak się dogaduje ze swoim synkiem? Da się dostrzec jakąś szczególną więź, czy nie bardzo?
 A jak się dogaduje ze swoim synkiem? Da się dostrzec jakąś szczególną więź, czy nie bardzo?
 Trudno stwierdzić, czy wież między Hiacyntą i Guciem jest mocniejsza, ale na pewno jest. Nigdy też Guciuo nie dobierał sie do Hiacynty. Ale u mnie to ogólnie Ogonki jakoś nie gwałcą się wzajemnie
 Trudno stwierdzić, czy wież między Hiacyntą i Guciem jest mocniejsza, ale na pewno jest. Nigdy też Guciuo nie dobierał sie do Hiacynty. Ale u mnie to ogólnie Ogonki jakoś nie gwałcą się wzajemnie  :D
:D

)))
))) Taka krucha i delikatna. Zaadoptpowała sie bardzo dobrze. Gucio rośnie, muszę w końcu sprawdzić wagę każdego Ogona
 Taka krucha i delikatna. Zaadoptpowała sie bardzo dobrze. Gucio rośnie, muszę w końcu sprawdzić wagę każdego Ogona  Ogólie Szczurasy zadowolone z życia
 Ogólie Szczurasy zadowolone z życia 
 ))))) Także stado sie powieksza
))))) Także stado sie powieksza  )))
)))