Może chciała pokazać, jak bardzo potrzebuje psiapsiółek
Moderator: Junior Moderator

nasz temacik
 nasz temacik 

Zdjęcia proszę mi tu natychmiast pokazać i napisać, jak Zuzia na 'siostrzyczki' zareagowała
  Zdjęcia proszę mi tu natychmiast pokazać i napisać, jak Zuzia na 'siostrzyczki' zareagowała  
 nasz temacik
 nasz temacik
 Dzisiaj dziewczynki poznają mój pokój
 Dzisiaj dziewczynki poznają mój pokój  chciałem je spróbować już poznać z Zuźką ale są trochę bojażliwe, glaskac sie dają ale jedzonko niechętnie biorą mi z rączki więc nie wiem
 chciałem je spróbować już poznać z Zuźką ale są trochę bojażliwe, glaskac sie dają ale jedzonko niechętnie biorą mi z rączki więc nie wiem  Po podróży kulki po paru minutach już wyleciały z transportera i jedną zwiedzała pokój a druga tylko się schowała w kącie
 Po podróży kulki po paru minutach już wyleciały z transportera i jedną zwiedzała pokój a druga tylko się schowała w kącie  

</noscript>
</noscript> </noscript>
</noscript>
 Oto dowody :
 Oto dowody :  </noscript>
</noscript> Po dołożeniu drugiej dziewczynki sprzedały sobie kilka kopniaków z Zuźką ale tylko tyle, po kilku minutach Zuźka już się z nią przytulała jak widać
 Po dołożeniu drugiej dziewczynki sprzedały sobie kilka kopniaków z Zuźką ale tylko tyle, po kilku minutach Zuźka już się z nią przytulała jak widać  tamta to Autsajderka jakaś ??
 tamta to Autsajderka jakaś ?? 
 </noscript>
</noscript> Kilka minut trwało bardzo intensywne wąchanie siebie i otoczenia, bo zabrałem je do nieznanego pokoju brata
 Kilka minut trwało bardzo intensywne wąchanie siebie i otoczenia, bo zabrałem je do nieznanego pokoju brata  po obwąchaniu świata, położyły się razem, więc długo ich tam nie trzymałem, kilkadziesiąt minut - 45 minut maksyymalnie może było.
 po obwąchaniu świata, położyły się razem, więc długo ich tam nie trzymałem, kilkadziesiąt minut - 45 minut maksyymalnie może było.  Chętnie weszły do czyściutkiej, wypucowaanej i wypachnionej klatki ale było mokre jak... szczury po tym transporterku:(
 Chętnie weszły do czyściutkiej, wypucowaanej i wypachnionej klatki ale było mokre jak... szczury po tym transporterku:(

nasz temacik
 nasz temacik