DziękiArau pisze:Trzymamy. Znaczy ja kciuki, chłopaki trzymają pestki, ale z pewnością jest to jakaś szczura forma wsparcia^^
Black'owe dzieciaczki...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Black'owe dzieciaczki...
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Mój Skarbek najsłodszy jest dzielnym kwiatuszkiem i dobrze znosi tę przykrą sytuację, powieka goi się ślicznie. Bałam się co prawda, że sierść może wrosnąć w ranę, na szczęście nic takiego się nie dzieje. Nie używałyśmy jednak żadnych leków (i bardzo się cieszę, że nie było potrzeby, bo za lekami zbytnio nie jestem - ani dla siebie, ani dla moich dzieciaczków) poza przemywaniem solą fizjologiczną (co oczywiście nie zyskało uznania Kane'usi no i doznałyśmy obrazy majestatu za tę czynność ;]). Jako że Kane jest z SPS, dzwoniłam (za poleceniem Ajlii) do dr. Beaty Soszyńskiej z "Hematowet" i potwierdziła, by właśnie przemywać tylko solą, jeśli z oczka nic nie cieknie, nie śmierdzi itd, ponieważ jak powiedziała: "na szczurkach goi się lepiej niż na psach" ;-)
Dzisiejsze zdjęcie, kiepsko widać, gdyż jako że jesteśmy obrażone, fotografować się nie damy :-P

Dzisiejsze zdjęcie, kiepsko widać, gdyż jako że jesteśmy obrażone, fotografować się nie damy :-P

nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
No i dzisiejsze zdjęcie Kane'usi, oczko coraz ładniejsze

A takie są efekty całowania szczurków przez kratki, a właściwie jednego małego białego wampierza

A takie są efekty całowania szczurków przez kratki, a właściwie jednego małego białego wampierza

nasz temacik
Śladu nie będzie:)
U Ciebie też
Moje dziubaski na szczęście nie gryzą, nawet jak jedzenie im przez pręty daję to łapią delikatnie w ząbki, nie rzucają się łapczywie 
U Ciebie też
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
No właśnie moje Małe Autystyczne też się nie rzuca na żarcie przez pręty, dlatego sobie pozwoliłam - no i mam 
nasz temacik
- malina89_dg
Cieszę się że oczko zdrowieje
A co do Twojej pięknej dziary na ustach to ja powiem że wczoraj przytulałam się do moich przystojniaków i zostawiły mi jeszcze lepsze i większe dziary pazurkami na dekoldzie
także pięknie mnie załatwiły, z jednej nawet krew poszła a one tylko leciutko pazurkiem przejechały... Mam nadzieję że zejdzie szybko bo ani ubrać teraz na ten upał bluzki z dekoldem ani nic takiego bo wyglądam jakby mnie tygrysy napadły
a za tydzień wesele i pójdę taka obdrapana
Tak się właśnie kończy całowanie i przytulanie
haha
Ucałuj swoje pieszczochy

A co do Twojej pięknej dziary na ustach to ja powiem że wczoraj przytulałam się do moich przystojniaków i zostawiły mi jeszcze lepsze i większe dziary pazurkami na dekoldzie
Tak się właśnie kończy całowanie i przytulanie
Ucałuj swoje pieszczochy
Ze mną: Teodor i Leon 
W serduszku: Dexterek, Lakuś, Piorunek i Tajfunek <3 [*][/color][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 58#p882758 - Malinkowe cudaki
W serduszku: Dexterek, Lakuś, Piorunek i Tajfunek <3 [*][/color][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 58#p882758 - Malinkowe cudaki
- szalooonaxD
BlackRat, ta niemiła cecha rzucania się na jedzenie przez kratki została nauczona przez moją mądrą mamę, która od czasu do czasu przynosiła jakieś smakołyki moim maluchom. Ale nie pomyślała o tym, żeby otworzyć klatkę i dać wszystkim po kolei, żeby każdy spróbował tylko dostawiała do prętów, więc ogoniaste robiły wyścig szczurów "Kto pierwszy ten ma" Tyle razy jej powtarzałam ale ona dalej swoje i twierdziła że się boi włożyć tam rękę.... Więc ostatnio dostała dożywotni zakaz zbliżania się do klatek! Bo przez nią wszystkie moje próby nauczenia milusińskich kulturalnego jedzenia bez przepychanek legły w gruzach....
Ojojoj, jakie piękne szczuraski!!! i jak ślicznie pozują! moje tak nie chcą, buu
(w ogóle to forum i te zdjęcia i to wszystko nie mówiąc już o samych ogonach, zassało mnie maksymalnie)
Czy rana Kane'usi to od zęba czy pazura? Dobrze, że już biedactwo zagojone
i mizianka i buziaki
(w ogóle to forum i te zdjęcia i to wszystko nie mówiąc już o samych ogonach, zassało mnie maksymalnie)
Czy rana Kane'usi to od zęba czy pazura? Dobrze, że już biedactwo zagojone
i mizianka i buziaki
saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
Malina, dzięki
Co do pazurków na całym ciele to wyglądam jak z jakiegoś plemienia, bo mam pełno starych pamiątek po poprzednich szczurkach no i oczywiście wciąż dochodzą nowe
Ale te usta, ehh... Mea Culpa po prostu no
Szalooona, powiem Ci, że właśnie Kane i Kofi to rzucają się niemożebnie przez kratki, Hunter prawie w ogóle, a moja Autystyczna Dusti tylko troszkę, przy czym ma tak maciupkie i delikatne ząbki, że w życiu nie pomyślałabym, że może mnie tak ciachnąć
Ale usta delikatne miejsce, może dlatego
Saszenka, dziękuję :] Choć właśnie rozpaczam ostatnio, że dziewczyny na wybiegach takie szybkie a ja mam jako aparat telefon
Toteż zdjęciami ostatnio tak nie zasypuję...
A rana u Kane, hmm, no właśnie nie wiadomo, tak jak pisałam to zobaczyłam kulkę spadającą z hamaka, po czym Kane'usia uciekła na górę klatki, a że ona bojaźliwa nie jest, to mnie to zdziwiło i od razu poszłam sprawdzić czemu zwiała. Widok dla mnie był przerażający
Szalooona, powiem Ci, że właśnie Kane i Kofi to rzucają się niemożebnie przez kratki, Hunter prawie w ogóle, a moja Autystyczna Dusti tylko troszkę, przy czym ma tak maciupkie i delikatne ząbki, że w życiu nie pomyślałabym, że może mnie tak ciachnąć
Saszenka, dziękuję :] Choć właśnie rozpaczam ostatnio, że dziewczyny na wybiegach takie szybkie a ja mam jako aparat telefon
A rana u Kane, hmm, no właśnie nie wiadomo, tak jak pisałam to zobaczyłam kulkę spadającą z hamaka, po czym Kane'usia uciekła na górę klatki, a że ona bojaźliwa nie jest, to mnie to zdziwiło i od razu poszłam sprawdzić czemu zwiała. Widok dla mnie był przerażający
nasz temacik
Rozumiem doskonale, moje dziewczęta też galopują na wybiegach, a jak śpią w klatce to nie mogę ich podejść z aparatem...
Najważniejsze, że oczko się goi i nic się nie papra
Masz dzielnego ogona 
A co do ran na ciele własnym, to u mnie kolekcja
Na szczęście moje nie kąsają, więc jestem tylko odrapana. Ostatnio jednak dostałam z pazura w zewnętrzny kącik oka. Czuję się już dorosła i opanowana, bo delikatnie zdjęłam z twarzy szczura i poszłam wyć z bólu do łazienki 
Najważniejsze, że oczko się goi i nic się nie papra
A co do ran na ciele własnym, to u mnie kolekcja
saszenka
U mnie gryzienia jako takiego również nie ma - czarnuchy przez pierwszy tydzień u mnie gryzły, teraz są przesłodkie. Miałam na myśli właśnie sznity po pazurkachsaszenka pisze:...A co do ran na ciele własnym, to u mnie kolekcjaNa szczęście moje nie kąsają, więc jestem tylko odrapana. Ostatnio jednak dostałam z pazura w zewnętrzny kącik oka. Czuję się już dorosła i opanowana, bo delikatnie zdjęłam z twarzy szczura i poszłam wyć z bólu do łazienki
A co do oka to współczuję, mam nadzieję, że nic poważnego. Mnie moja perełka Wisienka pozbawiła kiedyś kolczyka (kółeczko) z brwi - razem z jej częścią, dlatego jak teraz któraś się interesuje za bardzo kolczykiem, od razu się odsuwam
nasz temacik
Na szczęście dobrze się skończyło. Ale miałam ślad po pazurku w kąciku, takie malusie nacięcie. Przeleżałam pół dnia pod rumiankiem i wszystko gra 
Ale mając w pamięci Twą opowieść o kolczykach, profilaktycznie zakrywam uszy gdy ogon w niebezpiecznej bliskości
Ale mając w pamięci Twą opowieść o kolczykach, profilaktycznie zakrywam uszy gdy ogon w niebezpiecznej bliskości
saszenka
A fakt, przecież ja Ci już chyba o tym kolczyku pisałam ^^' Starość nie radość, skleroza nie boli 
nasz temacik
Dla mnie to temat żywy i aktualny, bo trochę okolczykowana jestem, więc nie mogę o tym zapominać 
saszenka
A tunele posiadasz? Bo ja sylikonowe mam notorycznie podgryzane, tytanowe/stalowe jedynie nie ruszana,tylko nochale wpychają 
nasz temacik