znasz całą teorię łaczenia, wszystkie triki i sposoby, próbuj, jak się kotłują i boisz że się pogryzą to rozdziel i kontynuuj dalej
Moderator: Junior Moderator

jak się za jakiś czas połączą w stadko to nie wiem co zrobię - może samiczki?
 jak się za jakiś czas połączą w stadko to nie wiem co zrobię - może samiczki?   jakby co to ta klatka jest tak wielka, że mogę do niej wcisnąć nawet kota z kuwetą, drapakiem, legowiskiem i miskami
 jakby co to ta klatka jest tak wielka, że mogę do niej wcisnąć nawet kota z kuwetą, drapakiem, legowiskiem i miskami  jak patrzyłam na wymiary wydawała się jakaś jakby mniejsza
 jak patrzyłam na wymiary wydawała się jakaś jakby mniejsza   wczoraj musiałam specjalnie pod nią przemeblować pokój, bo na mnie brakuje tu już powoli miejsca. Na szczęście za miesiąc-dwa przeprowadzka i szczurowie będą mieć swój własny pokój (wolny do czasu powiększenia rodziny, więc pewnie przez kilka szczurzych pokoleń
 wczoraj musiałam specjalnie pod nią przemeblować pokój, bo na mnie brakuje tu już powoli miejsca. Na szczęście za miesiąc-dwa przeprowadzka i szczurowie będą mieć swój własny pokój (wolny do czasu powiększenia rodziny, więc pewnie przez kilka szczurzych pokoleń   )
 )
jak chcesz powiększać rodzinę to może nie testuj cierpliwości swojego TŻtajak się za jakiś czas połączą w stadko to nie wiem co zrobię - może samiczki?

). No z tymi samiczkami to na chwilę obecną raczej żart
 ). No z tymi samiczkami to na chwilę obecną raczej żart  teraz jak chłopaki mają wszystko co im (a głównie to chyba mi) do szczęścia byto trzeba czas  założyć  skarbonkę i poodkładać trochę grosza na czarną godzinę
 teraz jak chłopaki mają wszystko co im (a głównie to chyba mi) do szczęścia byto trzeba czas  założyć  skarbonkę i poodkładać trochę grosza na czarną godzinę  . Jak się chłopaki jakimś cudem wreszcie dogadają to ja będę szczęśliwa,że klatka jest pusta
. Jak się chłopaki jakimś cudem wreszcie dogadają to ja będę szczęśliwa,że klatka jest pusta 

nasz temacik
 nasz temacik nasz temacik
 nasz temacik Re: Panowie szczurowie - Juvek, JJ i Rufus
						Re: Panowie szczurowie - Juvek, JJ i Rufus

nasz temacik
 nasz temacikno to takie małe szczurze 69BlackRat pisze:O rany, gdzie on mu ten nos wtyka? http://imageshack.us/photo/my-images/22 ... 91919.jpg/
 jeszcze za czasów w których jak widać się lubili
 jeszcze za czasów w których jak widać się lubili 

A Ty łobuzienancy1989 pisze:no to takie małe szczurze 69BlackRat pisze:O rany, gdzie on mu ten nos wtyka? http://imageshack.us/photo/my-images/22 ... 91919.jpg/

nasz temacik
 nasz temacik