Camelliowe Pyszczki

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Bandziornooo

Re: Camelliowe Pyszczki

Post autor: Bandziornooo »

ups za późno :D ;)
Moja ekipa : Doris + Arlena
Za TM: Szeregowy (*), Rico (*), Kowalski (*)
Awatar użytkownika
handzia600
Numer GG: 12805114

Post autor: handzia600 »

No tanio , PolskiBus to już w ogóle zachwyca taniochą :D U mnie Pan kierowca nie wiedział o niczym. Zapakowałyśmy z noovaa transporter do eko torby i nic nie skapnęli się więc spoko głowa :) Nie jest tak źle.
Awatar użytkownika
handzia600
Numer GG: 12805114

Post autor: handzia600 »

a jeszcze tak przeglądam galerię i klatka którą masz. Jeżeli ma 80cm wysokości to mamy taką samą :P Tyle że ja mam jeszcze dodatkową na górze 60tkę. :D
Awatar użytkownika
Camellia
Kontakt:

Post autor: Camellia »

Hehe pomyślimy, w razie czego coś się wymyśli :) Tylko że mam tylko koci transporter a on jest wielki. Musiałabym mieć mniejszy lub jakieś pudełko typu mikrofalowego. Może ktoś z W-wy użyczy transporterka :D Na dniach wszystko się wyjaśni, wciąż czekam na jakiś znak. Mam klatkę 80x48x80. Dostawek nie planuję :P

Galeria moich chłopaczków Obrazek
Obrazek

Oraz ich wątek: klik!
Awatar użytkownika
gosja1

Post autor: gosja1 »

Ja mam Aladino Large Ferplasta, który widziałaś, jak byłam po chłopaków. Mieści się do średniej eko-torby (tak zresztą chodziłam do weterynarza, bo wygodniej i dodatkowa "izolacja" od zima i np. deszczu). Mogłabym Ci pożyczyć poza dniami: 31.10-4.11 :)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
Awatar użytkownika
gosja1

Przepraszam, że post pod postem, ale teraz przypomniałam sobie, że już parę dni temu miałam napisać, że https://picasaweb.google.com/1130051047 ... 4936582546 mam taką samą podkładkę i zainspirowałaś mnie do zrobienia chłopakom zdjęć na niej kiedyś, żeby porównać wielkość :P
Póki co jednak nie lubią pozować ;D
Awatar użytkownika
Camellia
Kontakt:

Wiesz co, w ogóle zapomniałam, że też jesteś z Warszawy :P W ogóle słabo mi przychodzi takie szybkie kojarzenie faktów i zapominam o niektórych rzeczach. Ech, ta starość ;D Aż mi wstyd! Jak byłam na uczelni to napisałam tu na SB czy ktoś jest akurat dostępny z Wwy i ma taki mniejszy transporter do pożyczenia, no i zgłosiła się marryjuana. Jest o tyle fajnie, że mieszkamy dwie stacje metra od siebie, w związku z tym już wezmę od niej (o ile w ogóle będę sama jechała) :) Dzięki za ofertę :)

Wybaczam :D U mnie sami tam włażą co chwilę i tak właśnie udało się z tą fotką. Nie planowałam "mierzenia" ich hehehe ;) Ale to dobry pomysł!

Obrazek

Awatar użytkownika
gosja1

Hahaha :D Moje niestety ciągle udają krety pod narzutą i wcale nie mają ochoty wychodzić na jakieś fotografowanie :P
Heh, to jak bliżej mieszka to lepiej :) Do mnie dojazd jest średni od Ciebie, a i też sama w tamtą stronę się nie zapuszczam. Dobrze, że się ktoś znalazł ;)
Widzisz, coraz lepiej z tym transportem! :P
Może jeszcze ktoś się skusi jechać samochodem?? ;D Niedługo otworzą kawałek ekspresówki na krajowej 8, więc będzie się jechało wygodniej ;D
Awatar użytkownika
Camellia
Kontakt:

Jak moi są na łóżku, to też cały czas szukają jakiejś dziurki, żeby tylko wleźć pod kołdrę ::) Tylko że im na to nie pozwalam i zawsze daję inne "norki" i szmatki na wybieg :P A jak po pokoju latały to już mi się ładowały za szafę i regały, ech. Stamtąd wyciągnąć ich można tylko podstępem!

Im bliżej tym lepiej, wtedy też łatwiej umówić się na zwrot, bo co to, 10 minut i jestem na miejscu :) Tak więc jakby coś to mam w czym je przemycić hehe :D A kto niby miałby jechać tym samochodem, bo chyba nie my? :P To jednak są największe koszta. Co prawda chętnie bym pojechała, zawsze to kolejna praktyka dla dość świeżego kierowcy, ale za taką cenę... buu :( Czekam gdzieś tak do weekendu na cynk, jak nic nie będzie to chyba rezerwujemy bilety :P

Obrazek

dorloc

Post autor: dorloc »

lub jakieś pudełko typu mikrofalowego
A nie masz tego z transportu od Spinki ? Chociaż one są pewnie już większe...
Ja mam większe, po transporcie Trish od Saszenki, ale znowu by trzeba transport do Wa-wy załatwiać ...
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]
Obrazek
dorloc

Oops nie doczytałam, że już masz :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Camellia
Kontakt:

Mam, mam, a w zasadzie mogę pożyczyć :D Od Spinki nie miałam pudełka. Tylko Twoje dziewczyny i chłopaki wiewi jechały w takich. Moje i Gosi jechały w kocim transporterze :P Tyle że do busa jest za duży. Ja już chcę te bezogonki słodkie... ::)

Obrazek

dorloc

Racja, zapomniałam. Sorki, moja demencja, wiecie :)
Obrazek
Awatar użytkownika
gosja1

Camellia, nieee, Ciebie nie wysyłam samochodem. Reklamę robię drodze, może ktoś akurat się zdecyduje ;D
Tam to nie ma za bardzo co praktykować, bo przez większość drogi jedzie się 80 km/h za jakimiś innymi ludźmi, jest wiele zwężeń, bo na całej długości jest budowa drogi ekspresowej. Miejscami wjeżdża się na ekspresówkę i w sumie tyle... No, może podróżowanie po Wrocławiu byłoby bardziej kształcące ;D
Ja się tak mądrzę, bo parę razy miałam okazję tą drogę przemierzać i mężczyzna też w tamte strony jeździ przez wzgląd na rodzinę :) W ogóle ja mogę o jeżdżeniu po polskich drogach mówić i mówić... ;D
Bezogonki są śliczne i oby jak najszybciej do Ciebie trafiły.
A jak im się tam goi wszystko? Ew. podaj proszę link do tematu, jeśli to tam jest napisane, bo ja się już pogubiłam w tych wszystkich wątkach :)
Awatar użytkownika
Camellia
Kontakt:

Dla mnie każa wycieczka samochodowa jest dobra no i się nie nudzę po drodze ;) U bezogonków w sumie tylko z kapturkiem była kiepska sytuacja i trzeba było czekać na odpadnięcie obumarłej końcówki lub miała być amputowana... ale udało się bez zabiegu :) U niebieszczaka tylko strupek był chyba. Goją się dobrze, zresztą w wątku jest cała dokumentacja zdjęciowa :D

http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=37771

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”