Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zdenka to mała torpeda i niszczyciel, ah te samice Nie chwaliłam się pewnie, że jestem zapisana na malucha z miotu M hodowli Emerald Moon 26 maja było krycie więc rozwiązanie zbliża się wielkimi krokami. Trzymać kciuki żeby się urodził malec dla mnie
Nie chce mi się wierzyć po prostu byłam parę dni w starym mieszkaniu, (bo teraz wracam na stałe do ZG) i zabrałam chłopaków ze sobą bo mam tam jeszcze klatkę przecież. Miałam otwarte okno i on wlazł na parapet, szczury jakoś nigdy nie przejawiały chęci zaglądania dalej, parapet stary, drewniany, więc przyczepność pazurkami dobra, a jaki zwierzak skakałby na dół z drugiego piętra? Z resztą miałam go zaraz zabrać, tylko kończyłam odkurzać, odwracam się i nagle zniknął, nie wiem czy spadł czy go jakiś ptak zabrał (mieszkanie na wsi koło lasu), podejrzewam to drugie bo na dole nie znalazłam go, a przecież nie był jeszcze duży Przeszukałam cały pokój i wszystko pod oknem, zostawiłam jedzenie na noc... Ale rano nie było ruszone nic...
Kurcze podobnie tak stało się z Małą Mi u akzi... Dlatego nie otwieram okien, tylko uchylam a za oknem siatka... Współczuję ale na pewno ptak porwał... bądź ostrożniejsza z tym
Może kiedyś... Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Biedaczek...
Ale na wszelki wypadek nie przekreślaj go jeszcze, szukaj i nawołuj, zwłaszcza wieczorem i w nocy, gdy gwar i ruch zamierają i może się odważyć wyjść do Ciebie, jeśli mu się udało przeżyć upadek...
On nie mógł spaść, musiał go ptak zabrać, znalazłabym go na dole przecież jakby spadł, z drugiego piętra to nie tak nisko przecież, nie miałby szans by przeżyć.
ale w wersję z ptakiem nie wierzę. Bo niby jaki, wróbel?
Ja stawiam, że spadł i przeżył, uciekł, bo się wystraszył.
Trzymaj się!
Psychopatka Korba, ciepła klucha Pianka, żywe srebro Dziurka, łysa Jagoda, maleńka Gumka i oszołom Śrubka za TM Gumka i Mysza (mamy też swój wątek: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=40116)
Stawiałabym na jastrzębia w ostateczności sowę bo było dość późno, choć one chyba w środku nocy aktywne są... to nie jest w mieście tylko na wiosce, z każdej strony pola i las, zero zabudowań bo mieszkanie nad stajnią. Cóż... Teraz już nic nie mogę zrobić... :c Na razie też nie wezmę innych maluchów, choć mam jeszcze miejsce na dwa, póki nie wykastruję Ectheliona nie ma nawet co myśleć. Gnój mały, gryzie moich niesamowicie.
Szczurasy ok, w nowym domu czują się nie gorzej jak w starym, chociaż pokój mają tu mniejszy ; ) Mam trochę zdjęć, starszych i nowszych. Generalnie ciężko zrobić coś sensownego bo to to się tak rusza, że ojeju, a aparat słabszy więc nie pomoże ; ) No ale wypociny jakieś tam są ; )
Takie tam słodkie śpiące chłopstwo z Silsem pod kołderką
i szczurachy przytulachy
Mistrz szaleństwa Zdenka, szczur szaleniec i koniec Najstarsza a wigoru jej nie brakuje, niszczycielskich zapędów przy okazji też
Otwarte?
Słodka
Sima przebudzenie
A ja jestem kameleon:
Ect czatuje przy dziewczynach - norma u niego
Zbójecka mina
Ale one się coś obraziły i gadać nie chcą...
Uruk zdziwiony bo ni stąd ni zowąd diabeł się pojawił i jak tu do zdjęć pozować!
I synchronicznie
Sils za to gimnastykę artystyczną trenuje, z lenistwa oczywiście co by się nie napracować i nie schodzić z hamaka
Właśnie samice mi rozrabiają w pokoju a mam ich teraz 5. Dwie pod opieką w trakcie nieobecności siostry ; ) Hasa więc z nami Arwena i córka Puritani - Galadriela ; ) A chłopaki jak to chłopaki. Ecthelion rozrabia ;/ Miałabym po 22.07 malucha z Emerald Mood gdyby nie jego zachowanie :C Niestety ale zbyt agresywny się zrobił by takie małe dziecko mogło być z nim połączone. Na razie nie mam funduszy na kastrację, przeprowadzka i transporty z nią związane trochę mnie zjadły. Muszę czekać do przyszłego miesiąca lub jeśli uda mi się sprzedać klatkę starą to szybciej.