Czekam na wynik.. sama się stresuję

Moderator: Junior Moderator

:
 : ) wracają dziś do domu - ja się z nimi bardzo zżyłam, ale na szczęście mam dobre podejście do tymczasów - pamiętam ciągle, że są tymczasowo i nie przywiązuję do nich na dłużej.
 ) wracają dziś do domu - ja się z nimi bardzo zżyłam, ale na szczęście mam dobre podejście do tymczasów - pamiętam ciągle, że są tymczasowo i nie przywiązuję do nich na dłużej. 
  Czeka jeszcze na gruntowne mycie i wyposażenie (z tym to ja czekam do urlopu), ale już mnie niesamowicie cieszy. No i chłopaki będą mieć zdecydowanie więcej miejsca (choć i teraz nie jest bardzo źle
 Czeka jeszcze na gruntowne mycie i wyposażenie (z tym to ja czekam do urlopu), ale już mnie niesamowicie cieszy. No i chłopaki będą mieć zdecydowanie więcej miejsca (choć i teraz nie jest bardzo źle  ) - moi dwaj panowie T. (Twix i Tosiek) mają nieco większą potrzebę przestrzeni.
 ) - moi dwaj panowie T. (Twix i Tosiek) mają nieco większą potrzebę przestrzeni. A ponieważ mieszka w tymczasowej małej chorobówce, z klapką od góry; dorobiliśmy mu z drugiej klatki wieżyczkę, którą uwielbia. W ogóle Edzio po swoich niezbyt przyjemnych przejściach ceni sobie przestrzeń - jak dostał tę małą chorobówkę zachłysnął się i biegał w kółko i biegał (w swojej klatce, w "domu" nie mógł się obrócić nawet). Ale mimo tego, zawsze grzecznie wraca do klatki z wybiegu. Tak go reklamuję, bo zaraz po kastracji będę mu szukać zaufanego domu docelowego.
 A ponieważ mieszka w tymczasowej małej chorobówce, z klapką od góry; dorobiliśmy mu z drugiej klatki wieżyczkę, którą uwielbia. W ogóle Edzio po swoich niezbyt przyjemnych przejściach ceni sobie przestrzeń - jak dostał tę małą chorobówkę zachłysnął się i biegał w kółko i biegał (w swojej klatce, w "domu" nie mógł się obrócić nawet). Ale mimo tego, zawsze grzecznie wraca do klatki z wybiegu. Tak go reklamuję, bo zaraz po kastracji będę mu szukać zaufanego domu docelowego. 

Bardzo, bardzo, bardzo chciałam, żeby u nas zostali (zwłaszcza haszczak Filut), niestety warunków nie mamy na dłuższe trzymanie drugiej klatki. Nadal jestem załamana, ale decyzja została podjęta i pomału oswajam się z jej konsekwencjami. Chłopaki są już w nowym, dobrym Domku, a ja tęsknię, ale mam teraz znacznie więcej czasu dla siedmiostada.
 Bardzo, bardzo, bardzo chciałam, żeby u nas zostali (zwłaszcza haszczak Filut), niestety warunków nie mamy na dłuższe trzymanie drugiej klatki. Nadal jestem załamana, ale decyzja została podjęta i pomału oswajam się z jej konsekwencjami. Chłopaki są już w nowym, dobrym Domku, a ja tęsknię, ale mam teraz znacznie więcej czasu dla siedmiostada. A ja zachwycona jej funkcjonalnością.
 A ja zachwycona jej funkcjonalnością. Tj. byliśmy na ślubie w Legnicy i zabraliśmy Twixa - z uwagi na leczenie oraz Marsa - do towarzystwa dla brata. Byli atrakcją after party u koleżanki, u której nocowaliśmy. Chyba zaraziłam kolejne osoby swoją pasją
 Tj. byliśmy na ślubie w Legnicy i zabraliśmy Twixa - z uwagi na leczenie oraz Marsa - do towarzystwa dla brata. Byli atrakcją after party u koleżanki, u której nocowaliśmy. Chyba zaraziłam kolejne osoby swoją pasją  
  Filut szaleje - muszą mieszkać osobno, bo gnębi kapturka strasznie. Hormony nim zawładnęły totalnie. Przeżył już kąpiel i strzelał fochy, piłuje po prętach - wulkan, nie szczur
 Filut szaleje - muszą mieszkać osobno, bo gnębi kapturka strasznie. Hormony nim zawładnęły totalnie. Przeżył już kąpiel i strzelał fochy, piłuje po prętach - wulkan, nie szczur  Może tęskni, jak ja...
 Może tęskni, jak ja...

Wreszcie będzie czyjś - cudnie
 Wreszcie będzie czyjś - cudnie  

i kaptury <marzyciel>
 i kaptury <marzyciel>    

Oby Filutek wreszcie "dojrzał" i nie zatrzymywał się na okresie dojrzewania!
 Oby Filutek wreszcie "dojrzał" i nie zatrzymywał się na okresie dojrzewania! 

Trochę Cię zgniotły te jasne tyłeczki
  Trochę Cię zgniotły te jasne tyłeczki  
 A Koty też kocham
 A Koty też kocham  Nie ma to jak koty i szczurki w jednym domu ;P To mi się marzy
 Nie ma to jak koty i szczurki w jednym domu ;P To mi się marzy 

fajnieee
 fajnieee  Ja chce już moją piątą babę ;p doczekać się nie mogę
 Ja chce już moją piątą babę ;p doczekać się nie mogę  A powiem Ci taką ciekawostkę że ja nie mam żadnej kapturki w stadzie ;p  i ta piąta też nie będzie hhe ;p
 A powiem Ci taką ciekawostkę że ja nie mam żadnej kapturki w stadzie ;p  i ta piąta też nie będzie hhe ;p
 ). Kupując szczura nie wyposażyli się w klatkę, więc maluch mieszka w jakiejś pożyczonej na krótki okres.
 ). Kupując szczura nie wyposażyli się w klatkę, więc maluch mieszka w jakiejś pożyczonej na krótki okres.