<3 Niech Bazyl szybko zdrowieje, pozdrowienia dla całego stadka
Moderator: Junior Moderator

Gremliny takie maciupeńkie przy starszych braciach i jacy zgodni przy poidle
 Gremliny takie maciupeńkie przy starszych braciach i jacy zgodni przy poidle  Mam nadzieję, że Bazylkowi szybko poprawi się z oczkami, wymiziaj ode mnie koniecznie wszystkich chłopaków, małych i dużych!
 Mam nadzieję, że Bazylkowi szybko poprawi się z oczkami, wymiziaj ode mnie koniecznie wszystkich chłopaków, małych i dużych!

Problemy z żołądkiem się pokazały. W niedziele o 1 w nocy miałam bardzo silną kolkę żołądkową. Pojechałam na pogotowie, dostałam zastrzyk i tabsy, po których nie było żadnego efektu i o 12 w południe znów na pogotowieMegi_82 pisze:Ooo... mam nadzieje, że nic poważnego. Pozdrawiamy!
 Na usg wyszło, że mam kamienie w woreczku żółciowym do tego wczoraj miałam gastroskopie (nienawidzę!!!), bo było podejrzenie wrzodów z uwagi na leki, które przyjmuję na stawy. I tak leżę od niedzieli, ale dziś wychodzę do domku
  Na usg wyszło, że mam kamienie w woreczku żółciowym do tego wczoraj miałam gastroskopie (nienawidzę!!!), bo było podejrzenie wrzodów z uwagi na leki, które przyjmuję na stawy. I tak leżę od niedzieli, ale dziś wychodzę do domku  Ogólnie czuję się jak stara babulka już.. stawy, kamienie ehh
 Ogólnie czuję się jak stara babulka już.. stawy, kamienie ehh   
   Jeszcze będę musiała wrócić na zabieg, ale w końcu moje wredne szczury zobaczę!
 Jeszcze będę musiała wrócić na zabieg, ale w końcu moje wredne szczury zobaczę!  

Wczoraj nie miałam jeszcze siły im sprzątnąć, ale dziś z racji tego, że do szkoły nie idę, to od rana wielkie ogarnianie tego smrodu. Ugotowałam im też zupkę a'la gerberka. Mordy ucieszone więc pewnie smakuje
  Wczoraj nie miałam jeszcze siły im sprzątnąć, ale dziś z racji tego, że do szkoły nie idę, to od rana wielkie ogarnianie tego smrodu. Ugotowałam im też zupkę a'la gerberka. Mordy ucieszone więc pewnie smakuje 
 Pod moją nieobecność Bazyl dawał niezłe popisy. Mama mówi, że to szczur z ADHD
  Pod moją nieobecność Bazyl dawał niezłe popisy. Mama mówi, że to szczur z ADHD   Jak raz wyleciał z klatki, kiedy wstawiała im jedzenie, to w trójkę z tatą i bratem go łapali, tak popierdylał
 Jak raz wyleciał z klatki, kiedy wstawiała im jedzenie, to w trójkę z tatą i bratem go łapali, tak popierdylał   U reszty stadka też wszystko w porządku, bez zmian.
  U reszty stadka też wszystko w porządku, bez zmian. Starych z resztą też już żadnych nie mam do wstawienia, a że zaraz znów kładę się do szpitala, to prędko nic tu nie wkleję
 Starych z resztą też już żadnych nie mam do wstawienia, a że zaraz znów kładę się do szpitala, to prędko nic tu nie wkleję  

W każdym razie, obyś jak najszybciej zdrowiała, odcięła się od szpitala i wracała do swych szczurzych dzieci, którzy z takim utęsknieniem na Ciebie (i domowe gerberki
  W każdym razie, obyś jak najszybciej zdrowiała, odcięła się od szpitala i wracała do swych szczurzych dzieci, którzy z takim utęsknieniem na Ciebie (i domowe gerberki  ) czekali
 ) czekali  

Kuruj się i dbaj o siebie. Daj znać, jak się czujesz
 Kuruj się i dbaj o siebie. Daj znać, jak się czujesz 
 Dziękuję dziewczyny za miłe słowa
 Dziękuję dziewczyny za miłe słowa   
  Ale co mi tam, przecież to tylko 3-4 dziury w brzuchu
  Ale co mi tam, przecież to tylko 3-4 dziury w brzuchu   Dobra, ale to nie portal od żalenia się! Czas coś o ogonach skrobnąć
  Dobra, ale to nie portal od żalenia się! Czas coś o ogonach skrobnąć  Franek bez zmian, dalej nienawidzi maluchów  i dalej ma swój świat, ale już do tego przywykłam. Chrupek za to.. chyba się starzeje. Zmienił się bardzo od jakiegoś czasu. Mało się rusza, oczka ma jakieś przymrużone, nawet jego pozycje do spania są zupełnie inne. Niedawno byliśmy u weterynarza, więc chory nie jest. Chyba już dorósł, a ja tak bardzo chciałabym żeby wrócił ten mój szalony i brykający po wszystkim i wszystkich Chrupinek
 Franek bez zmian, dalej nienawidzi maluchów  i dalej ma swój świat, ale już do tego przywykłam. Chrupek za to.. chyba się starzeje. Zmienił się bardzo od jakiegoś czasu. Mało się rusza, oczka ma jakieś przymrużone, nawet jego pozycje do spania są zupełnie inne. Niedawno byliśmy u weterynarza, więc chory nie jest. Chyba już dorósł, a ja tak bardzo chciałabym żeby wrócił ten mój szalony i brykający po wszystkim i wszystkich Chrupinek   Maluchy dalej pazerne i dalej nie do zjechania
  Maluchy dalej pazerne i dalej nie do zjechania   Nic się więcej u nas nie dzieje. Teraz zdjęcia
  Nic się więcej u nas nie dzieje. Teraz zdjęcia