Szczurki to kochane istotki .. i zasługują na jak najlepsze traktowanie ♥
Miziamy ; )
Moderator: Junior Moderator

Ostatnie stwierdzenie popieram całkowicie
 Ostatnie stwierdzenie popieram całkowicie  Moje istoty mają aż za dobrze czasem
 Moje istoty mają aż za dobrze czasem  No ale są tak kochane że inaczej być nie może
 No ale są tak kochane że inaczej być nie może  Mój psiak akurat jest tak wredny i zazdrosny że nie pozwala się nikomu do mnie zbliżać , a że widzi jak dużo czasu poświęcam moim ogonkom i jak po mnie chodzą i dają buziole to się denerwuje i by je zjadł najlepiej , choć ostatnio próbowałam z mamą i tatą go oswoić z moimi dziewuchami no i było ok ..dotknęli się noskami i nie warczał ani nie był agresywny ale jego zachowanie świadczyło trochę o tym że jednak nie do końca je akceptuje. No cóż życzę Ci przespanej nocy tym razem w całości a swoje pociechy wycałuj i wymiziaj tak jak wczoraj na dobranoc odemnie i od moich czortów
 Mój psiak akurat jest tak wredny i zazdrosny że nie pozwala się nikomu do mnie zbliżać , a że widzi jak dużo czasu poświęcam moim ogonkom i jak po mnie chodzą i dają buziole to się denerwuje i by je zjadł najlepiej , choć ostatnio próbowałam z mamą i tatą go oswoić z moimi dziewuchami no i było ok ..dotknęli się noskami i nie warczał ani nie był agresywny ale jego zachowanie świadczyło trochę o tym że jednak nie do końca je akceptuje. No cóż życzę Ci przespanej nocy tym razem w całości a swoje pociechy wycałuj i wymiziaj tak jak wczoraj na dobranoc odemnie i od moich czortów 
 Mam nadzieje , że jednak uda Ci się do końca przyzwyczaić maluszki do pieska
 Mam nadzieje , że jednak uda Ci się do końca przyzwyczaić maluszki do pieska 
 .. Dziś średnio dały mi się wyspać .. pobudka o 3 i o 5 ^^ No ale trudno nic z tym nie zrobię.
  .. Dziś średnio dały mi się wyspać .. pobudka o 3 i o 5 ^^ No ale trudno nic z tym nie zrobię. )
)
 A ja mam nadzieję ,że Słodziaki dadzą Ci się wkońcu wyspać , bez nocnych pobudek
 A ja mam nadzieję ,że Słodziaki dadzą Ci się wkońcu wyspać , bez nocnych pobudek  Miłej zabawy
 Miłej zabawy