ale najgorszy z najgorszych jest Dante. czemu? Dante uwielbia wygryzac dziury w plastikowych butelkach z woda mineralna :roll: jak pierwszy raz to zobaczylam to juz mialam pol kuchennej podlogi w wodzie :roll:
Moderator: Junior Moderator

ale dziury ukladaja sie w ladny wzorek..maja bestie dalenty artystyczne  :lol:
 ale dziury ukladaja sie w ladny wzorek..maja bestie dalenty artystyczne  :lol:

. Hihi, palce mi w nocy nie będą wchodzić w dziury
. Hihi, palce mi w nocy nie będą wchodzić w dziury  .
.

(chociaz jesli i to oddziedziczyla po mamie chrzestnej to i tak nic nie da  :twisted: )
 (chociaz jesli i to oddziedziczyla po mamie chrzestnej to i tak nic nie da  :twisted: ) ) przechodzila 'okres dojrzewania' gryzla doslownie wszystko co napotkala na drodze. Pogryzla kilka razy kable od glosnikow. Nie wytrzymalam, wzielam zlosnice w obydwie rece, Janne przysadzil jej pogryziony kabel pod nos i zaczelismy z nia dyskutowac.
) przechodzila 'okres dojrzewania' gryzla doslownie wszystko co napotkala na drodze. Pogryzla kilka razy kable od glosnikow. Nie wytrzymalam, wzielam zlosnice w obydwie rece, Janne przysadzil jej pogryziony kabel pod nos i zaczelismy z nia dyskutowac.  Dyskusja byla dosyc energiczna i glosna, wiec mala zaczela sie drzec w nieboglosy! Ale poskutkowalo. Kiedy pozniej ja wypuszczalismy, a ona probowala o cos zaczepic zabki, mowilismy glosno, grozacym tonem 'nie wolno!!' i mala z wyraznym wyrzutem sumienia podreptala dalej.
 Dyskusja byla dosyc energiczna i glosna, wiec mala zaczela sie drzec w nieboglosy! Ale poskutkowalo. Kiedy pozniej ja wypuszczalismy, a ona probowala o cos zaczepic zabki, mowilismy glosno, grozacym tonem 'nie wolno!!' i mala z wyraznym wyrzutem sumienia podreptala dalej.