ale dzis dolaczyl do mnie maly szczurek (samiec) Aksel

weszlam do sklepu zoo (niestety) i patrze a tu szczurek chodzi po 'suficie' aqwarium
 i zakochalam sie w nim... pewnie gdybym go nie kupila (byl 1) to poszedl by na karme dla wezy (w sklepie sa weze) no jest podobny do Kidy - Krwiopijki, tylko inny kolorek
 i zakochalam sie w nim... pewnie gdybym go nie kupila (byl 1) to poszedl by na karme dla wezy (w sklepie sa weze) no jest podobny do Kidy - Krwiopijki, tylko inny kolorek  na pyszczku ma bardziesz szary, na grzbiecie ciemna plamke (2) i troche szarego
 na pyszczku ma bardziesz szary, na grzbiecie ciemna plamke (2) i troche szarego  . A mama to mnie chyba z domu wyrzucie
. A mama to mnie chyba z domu wyrzucie  tylko boje sie zeby Lola i Kaya sie nie obrazily
 tylko boje sie zeby Lola i Kaya sie nie obrazily  Aksel chyba bedzie musial pojechac do mojej kuzynki na Mloszawa, poniewaz mam 2 samiczki a jak sie dobierze do niech to zle bedzie
 Aksel chyba bedzie musial pojechac do mojej kuzynki na Mloszawa, poniewaz mam 2 samiczki a jak sie dobierze do niech to zle bedzie  a kasy nie ma na kastracje
 a kasy nie ma na kastracje  dodam jeszcze ze do sklepu weszlam bo kuzynka miala urodziny a kocha szczurki wiec pomyslalam ze kupie jej
 dodam jeszcze ze do sklepu weszlam bo kuzynka miala urodziny a kocha szczurki wiec pomyslalam ze kupie jej  poniewaz to bylo pilne a nie mam nigdzie dojazdu
 poniewaz to bylo pilne a nie mam nigdzie dojazdu  
 * zmienilam mu imie na Aksel
 tamto nie pasowalo
 tamto nie pasowalo 
nie chce sie z nim roststawac ale bede musiala
 moja panny mnie gryza, sa zazdrosne
 moja panny mnie gryza, sa zazdrosne 

i jak oddać to śliczne szczurzątko kuzynce...
 i jak oddać to śliczne szczurzątko kuzynce...