[Rzeszów/Ropczyce]Oddam szczurki

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
roszpun

Re: [Rzeszów/Ropczyce]Oddam szczurki

Post autor: roszpun »

no i poszło xD jest dużo prawdopodobienstwo że temat już do zamknięcia ;p

ale jeszcze się wstrzymam przez 2-3 dni, bo ostatni chętnyna chłopców musi jeszcze przeblagać rodziców ;p

trzymajmy kciuki zaniego O0

jak juz dostane potwierdzone info od niego to od razu napisze :)
Awatar użytkownika
roszpun

musze napisać jeszcze raz, myślałam że już mam wszystie szczurki rozdane i usunełam poprzedni post
ale ostatnia dziewczyna która miała brać chłopca przestała mi odpisywać-widze też że nie odbiera wiadomosci o de mnie
a sprawa jest dośc PILNA, bozosta ostatni chłopiec albinos, niestety juz przyszedl czas rozdzielania i teraz siedzi sam w małej klatce transportowej
zdecydowałam się więc na nią nie czekac, jesli ktoś bedzie chętny, to mu oddam, oczywiście w dobre ręce-tylko i jedynie ;D
Obrazek
chłopak jest bardzo przyjazny, wyraźnie lubi towarzystwo i szkoda mi jak sie marnuje, puki co, to ja mu zapewniam towarzystwo

*i takie dodatkowe info, jakby ktoś chciał samiczke albinoske, to też moge odstąpic ale z tym mi się nie śpieszy xD
mysmy zostawili sobie dwóch albinosów ;p wiec jak jej nikt nie bedzie chciał to dla mnie nie ma problemu by ją też przygarnąc
Awatar użytkownika
roszpun

dziewczyna od chłopca albinosa jedak odpisała xD

w razie jak by ktoś byl chętny samiczka albinos dalej jest dostępna :)
szczurki maja aktualnie 4.5 tygodnia
Awatar użytkownika
roszpun

sorki i znow poprawka

do gry powracają dwie samiczki albinos (chłopak sie rozmyslił, jednak woli samczyka do wykastrowania-ktory też miał isć do jednej dziewczyny,ale już od dwoch tygodni nie dostaje zadnych wiadomości-wiec automatycznie została skreslona)
i prawdopodobnie dwie samiczki z czarnymi latami (zarezerwowane przez inną dziewczyne, ale miala mi dać znać po niedzieli jak się ugadamy z transportem, no niestety, ani widu ani słychu, choć widzę że na fb jeszcze nie odebrała wiadomości o de mnie, która byla wyslana w poniedziałek, wiec licze że to problemy techniczne)

ale niestety czas sie konczy, i jak okaże się że mnie zrobiła w ch***, to już się nieźle wku****, bo w koncu mogla dac znać
(co zabawniejsze przez ten czas miałam pare ofert, ale trzymałam dla niej)

narazie się jeszcze bede ontaktować z dziewczyna od łaciatych samiczek, może źle się okreslila i chodziło o tą przyszła niedziele, już sama nie wiem
Awatar użytkownika
roszpun

lol, sorki, ale dziw naprawde jest jakis absurdalny dzień,zero ogaru :P

jeszcze pusciłam mojego szczura (matkę) po pokoju, i wrocił do mnie z calym bokiem umorusanym w czys rózowym (wścieklym rózowm), przeszukałam wszystko, ale nie widze zadnego flamastra xD paranoje jakies 8)

naprawde, dzis jest złyy dzień
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

roszpun pisze:do gry powracają dwie samiczki albinos (chłopak sie rozmyslił, jednak woli samczyka do wykastrowania-ktory też miał isć do jednej dziewczyny,ale już od dwoch tygodni nie dostaje zadnych wiadomości-wiec automatycznie została skreslona)
Przecież szczury można kastrować dopiero w wieku 4 miesięcy. A do tej pory będzie siedział sam? Nie oddałabym malutkiego samczyka do wykastrowania dla własnego widzimisię.
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
roszpun

smeg pisze:Przecież szczury można kastrować dopiero w wieku 4 miesięcy. A do tej pory będzie siedział sam? Nie oddałabym malutkiego samczyka do wykastrowania dla własnego widzimisię.
łooo, przyznam że o tym nie wiedzialam, więc dzieki za info, wcześniej nie bylo pomyslów na mieszane stado, wiec w tych sprawach jestem nieprzyuczona

tak czy siak jednak na tego samczyka nie ma chętnych, no i biedak siedzi samotnie, a szkoda, bo strasznie lubi się bawić, niestety nie ma na tyle czasu by zabawic tyle szczurów naraz jednakowo

sorki że troszke moje wcześniejsze posty były agresywne, ale sami widzicie jaka jest sytuacja :-\
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

roszpun, a wrzucałaś info na facebookowe Szczurze Adopcje? ;) Może warto zaktualizować, zrobić maluchom nowe zdjęcia i poprosić o wrzucenie nowego ogłoszenia.
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
roszpun

smeg pisze:roszpun, a wrzucałaś info na facebookowe Szczurze Adopcje? ;) Może warto zaktualizować, zrobić maluchom nowe zdjęcia i poprosić o wrzucenie nowego ogłoszenia.
Pewnie wrzuce, ale poczekam jeszcze do weekendu na tą jedną dziewczyne, dośc sporo ze mna pisała wiec trudno mi uwierzyć ze tak znienacka zrezygowała ze szczurasów,

jednak juz pare osób mnie zlało na koncu, wiec dam jej czas do niedzieli xD, jak nie odpisze, to trudno xD
Awatar użytkownika
roszpun

siemka, drobna aktualizacja :D

szczurki rosną i maja apetyt, jednak coś w diecie bede musiała im zmienic, bo widzę że kolejne maja wzdęcia, no coż, jedzenia im ostatnio nie żałowałam, możliwe ze przesadziłam
jutro dam zdjęcia brzuszków w moim temacie : http://www.szczury.org/viewtopic.php?f=2&t=45471 (poniewaz aparat na dziś mi sie rozladował)

a co do samiczek albinosek, pojawił się nowy bajer, okazało sie że to nie sa 100% białe szczurki,
mają delikatną bezową pręge wzdłoż kręgosłupu (prawie biała, widać w dobrym świetle),
jedna szerszą a druga cienszą, bardzo delikatny akcent, cieżko to na fotografii złapać bez dorego światla xD
*na weekendzie musiała im sie zrobic, bo wczesniej były calutie białe

więc jak ktoś lubi takiego nietypowego albinosa to zapuszczam taki dodatkowy wabik xD
Awatar użytkownika
Marzka95
Numer GG: 10004599

Post autor: Marzka95 »

Jeżeli ma jakąś pręgę to już nie labiki :P
Jogi Leon Julian Galaxy Gold
['][']['] Sisi Tosia Lili Lori Rózia [']['][']
Awatar użytkownika
Marzka95
Numer GG: 10004599

Post autor: Marzka95 »

Sorki miałam na myśli albinoski :D
Jogi Leon Julian Galaxy Gold
['][']['] Sisi Tosia Lili Lori Rózia [']['][']
Awatar użytkownika
roszpun

roszpun pisze:szczurki rosną i maja apetyt, jednak coś w diecie bede musiała im zmienic, bo widzę że kolejne maja wzdęcia, no coż, jedzenia im ostatnio nie żałowałam, możliwe ze przesadziłam
jutro dam zdjęcia brzuszków w moim temacie : http://www.szczury.org/viewtopic.php?f=2&t=45471 (poniewaz aparat na dziś mi sie rozladował)
okazalo się że zdjęcia nie będą jednak potrzebne, wczoraj szczurki dostały bigos (który prawdopodonie maja dosć, tak samo jak ja..Nie obzerałysię jak zazwyczaj, i brzuszki poznikały xD)
Marzka95 pisze:Sorki miałam na myśli albinoski :D
hhe, nie znam się na masciach xD nie wiem jak to profesjonalnie nazwać xD w każdym razie białe z jaśniutką pręgą xD
roszpun pisze:lol, sorki, ale dziw naprawde jest jakis absurdalny dzień,zero ogaru :P

jeszcze pusciłam mojego szczura (matkę) po pokoju, i wrocił do mnie z calym bokiem umorusanym w czys rózowym (wścieklym rózowm), przeszukałam wszystko, ale nie widze zadnego flamastra xD paranoje jakies 8)
jesli ktoś był ciekaw rozwiązania zagadaki murphiego, mam pewną teze xD
bo przeszukaniu pokoju, rzeczywiście, zadnych różowych flamastrów nie znalazłam xD, za to zapałki z różowymi główkami xD
wpadły ktoś na to? ;p
choć ddalej nie wiem jaki sposób znalzł by sie tym umorusac, jako że pyszczek miał wtedy czysty xD (pokruszył je i wytażal się w nich? ??? )
Awatar użytkownika
roszpun

siemka, wszem i wobec pragne oznajmic że wszystki szczurki juz znalazły domki :D

oto zwycięzcy :D:
1. szczęsliwa czworka sióstr, które mieszkają u dziewczyny z Rzeszowa, przy okazji także i mojej kolezanki (zakolegowałyśmy się porzez ogłoszenie, jestem na stałe z nią w kontakcie) :D, byc moze tadziewczyna jest nawet naforum, bo z tego co widziałam ma na fb polubieniado wielu szczurzych stronek
Obrazek

2. brązowo-biała szczurka u mojej koleżanki ze studiów, całkiem nieźle jej sie zyje w akademiku O0 (studenckie życie :P)
http://oi60.tinypic.com/o8dr0i.jpg

3. Dwoch szarakow braci, u dziewczyny znajomego z sędziszowa ;d
http://oi59.tinypic.com/6pw85d.jpg
http://oi59.tinypic.com/295eb93.jpg

Reszta, czyli samczk, Murphy (matka) i Luna, zostaje u mnie ;d
no wiadomka,że chłopak czeka na kastracje, ale jak napisała Smeg, dopiero pod koniec lutego (czyli w 4 miesiącu jego zycia)

no to tmat do zamknięcia:D o swoich szczurkach jeszcze napisze w innych tematach
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”