ale jeszcze się wstrzymam przez 2-3 dni, bo ostatni chętnyna chłopców musi jeszcze przeblagać rodziców ;p
trzymajmy kciuki zaniego

jak juz dostane potwierdzone info od niego to od razu napisze

Moderator: Junior Moderator
Przecież szczury można kastrować dopiero w wieku 4 miesięcy. A do tej pory będzie siedział sam? Nie oddałabym malutkiego samczyka do wykastrowania dla własnego widzimisię.roszpun pisze:do gry powracają dwie samiczki albinos (chłopak sie rozmyslił, jednak woli samczyka do wykastrowania-ktory też miał isć do jednej dziewczyny,ale już od dwoch tygodni nie dostaje zadnych wiadomości-wiec automatycznie została skreslona)
łooo, przyznam że o tym nie wiedzialam, więc dzieki za info, wcześniej nie bylo pomyslów na mieszane stado, wiec w tych sprawach jestem nieprzyuczonasmeg pisze:Przecież szczury można kastrować dopiero w wieku 4 miesięcy. A do tej pory będzie siedział sam? Nie oddałabym malutkiego samczyka do wykastrowania dla własnego widzimisię.
Pewnie wrzuce, ale poczekam jeszcze do weekendu na tą jedną dziewczyne, dośc sporo ze mna pisała wiec trudno mi uwierzyć ze tak znienacka zrezygowała ze szczurasów,smeg pisze:roszpun, a wrzucałaś info na facebookowe Szczurze Adopcje?Może warto zaktualizować, zrobić maluchom nowe zdjęcia i poprosić o wrzucenie nowego ogłoszenia.
okazalo się że zdjęcia nie będą jednak potrzebne, wczoraj szczurki dostały bigos (który prawdopodonie maja dosć, tak samo jak ja..Nie obzerałysię jak zazwyczaj, i brzuszki poznikały xD)roszpun pisze:szczurki rosną i maja apetyt, jednak coś w diecie bede musiała im zmienic, bo widzę że kolejne maja wzdęcia, no coż, jedzenia im ostatnio nie żałowałam, możliwe ze przesadziłam
jutro dam zdjęcia brzuszków w moim temacie : http://www.szczury.org/viewtopic.php?f=2&t=45471 (poniewaz aparat na dziś mi sie rozladował)
hhe, nie znam się na masciach xD nie wiem jak to profesjonalnie nazwać xD w każdym razie białe z jaśniutką pręgą xDMarzka95 pisze:Sorki miałam na myśli albinoski
jesli ktoś był ciekaw rozwiązania zagadaki murphiego, mam pewną teze xDroszpun pisze:lol, sorki, ale dziw naprawde jest jakis absurdalny dzień,zero ogaru
jeszcze pusciłam mojego szczura (matkę) po pokoju, i wrocił do mnie z calym bokiem umorusanym w czys rózowym (wścieklym rózowm), przeszukałam wszystko, ale nie widze zadnego flamastra xD paranoje jakies![]()