ale jeszcze się wstrzymam przez 2-3 dni, bo ostatni chętnyna chłopców musi jeszcze przeblagać rodziców ;p
trzymajmy kciuki zaniego

jak juz dostane potwierdzone info od niego to od razu napisze

Moderator: Junior Moderator

Przecież szczury można kastrować dopiero w wieku 4 miesięcy. A do tej pory będzie siedział sam? Nie oddałabym malutkiego samczyka do wykastrowania dla własnego widzimisię.roszpun pisze:do gry powracają dwie samiczki albinos (chłopak sie rozmyslił, jednak woli samczyka do wykastrowania-ktory też miał isć do jednej dziewczyny,ale już od dwoch tygodni nie dostaje zadnych wiadomości-wiec automatycznie została skreslona)
łooo, przyznam że o tym nie wiedzialam, więc dzieki za info, wcześniej nie bylo pomyslów na mieszane stado, wiec w tych sprawach jestem nieprzyuczonasmeg pisze:Przecież szczury można kastrować dopiero w wieku 4 miesięcy. A do tej pory będzie siedział sam? Nie oddałabym malutkiego samczyka do wykastrowania dla własnego widzimisię.

Może warto zaktualizować, zrobić maluchom nowe zdjęcia i poprosić o wrzucenie nowego ogłoszenia.
 Może warto zaktualizować, zrobić maluchom nowe zdjęcia i poprosić o wrzucenie nowego ogłoszenia.Pewnie wrzuce, ale poczekam jeszcze do weekendu na tą jedną dziewczyne, dośc sporo ze mna pisała wiec trudno mi uwierzyć ze tak znienacka zrezygowała ze szczurasów,smeg pisze:roszpun, a wrzucałaś info na facebookowe Szczurze Adopcje?Może warto zaktualizować, zrobić maluchom nowe zdjęcia i poprosić o wrzucenie nowego ogłoszenia.

okazalo się że zdjęcia nie będą jednak potrzebne, wczoraj szczurki dostały bigos (który prawdopodonie maja dosć, tak samo jak ja..Nie obzerałysię jak zazwyczaj, i brzuszki poznikały xD)roszpun pisze:szczurki rosną i maja apetyt, jednak coś w diecie bede musiała im zmienic, bo widzę że kolejne maja wzdęcia, no coż, jedzenia im ostatnio nie żałowałam, możliwe ze przesadziłam
jutro dam zdjęcia brzuszków w moim temacie : http://www.szczury.org/viewtopic.php?f=2&t=45471 (poniewaz aparat na dziś mi sie rozladował)
hhe, nie znam się na masciach xD nie wiem jak to profesjonalnie nazwać xD w każdym razie białe z jaśniutką pręgą xDMarzka95 pisze:Sorki miałam na myśli albinoski
jesli ktoś był ciekaw rozwiązania zagadaki murphiego, mam pewną teze xDroszpun pisze:lol, sorki, ale dziw naprawde jest jakis absurdalny dzień,zero ogaru
jeszcze pusciłam mojego szczura (matkę) po pokoju, i wrocił do mnie z calym bokiem umorusanym w czys rózowym (wścieklym rózowm), przeszukałam wszystko, ale nie widze zadnego flamastra xD paranoje jakies
 )
 ) 
  :
: , byc moze tadziewczyna jest nawet naforum, bo z tego co widziałam ma na fb polubieniado wielu szczurzych stronek
, byc moze tadziewczyna jest nawet naforum, bo z tego co widziałam ma na fb polubieniado wielu szczurzych stronek
 (studenckie życie
 (studenckie życie  )
)