Aż mnie łapki świerzbią jak widzę Blutową kulkę
 Aż mnie łapki świerzbią jak widzę Blutową kulkę  Cudo szczury, gratuluję stada  :thumbleft:   :hihi:
 Cudo szczury, gratuluję stada  :thumbleft:   :hihi:Moderator: Junior Moderator

Aż mnie łapki świerzbią jak widzę Blutową kulkę
 Aż mnie łapki świerzbią jak widzę Blutową kulkę  Cudo szczury, gratuluję stada  :thumbleft:   :hihi:
 Cudo szczury, gratuluję stada  :thumbleft:   :hihi: klaaaaaaaaaaaatke
 klaaaaaaaaaaaatke    zadowolona jestem z niaj baaaaaaaaaardzo bo tania i (mam nadzieje) ze odpowiednio duza
 zadowolona jestem z niaj baaaaaaaaaardzo bo tania i (mam nadzieje) ze odpowiednio duza  (podroz z NL do PL i back) Moj Q wyciagnal transporterki i tak jakos je polozyl w poblizu klaty ...wiec te diably  :twisted: wiedza co je czeka ... ja sie tam ciesze bo beda juz ze mna w pokoju non top a nie tak na dochodne (teraz maja cala sypialnie do dyzpozycji tylko dla siebie ...) panika mnie ogarnia na mysl jak to bedzie 24/7 z nimi przeciez ja bede musisla jesc obiady w qchni bo jak ten zwierzyniec mnie/nas dopadnie to dla mnie nic nie zostanie :/ no ale bedzie  :thumbleft:  musi byc
 (podroz z NL do PL i back) Moj Q wyciagnal transporterki i tak jakos je polozyl w poblizu klaty ...wiec te diably  :twisted: wiedza co je czeka ... ja sie tam ciesze bo beda juz ze mna w pokoju non top a nie tak na dochodne (teraz maja cala sypialnie do dyzpozycji tylko dla siebie ...) panika mnie ogarnia na mysl jak to bedzie 24/7 z nimi przeciez ja bede musisla jesc obiady w qchni bo jak ten zwierzyniec mnie/nas dopadnie to dla mnie nic nie zostanie :/ no ale bedzie  :thumbleft:  musi byc  ale za to jak pieknie ze soba spia taaaaak wtulone ( a przeciez tak cieplo jest w pokoju :!:) moze to ze strachu od wiercenia mlotem pneumatycznym od czasu do czasuw  pokoju obok albo od mega basow zza sciany u sasiada  :drap:
 ale za to jak pieknie ze soba spia taaaaak wtulone ( a przeciez tak cieplo jest w pokoju :!:) moze to ze strachu od wiercenia mlotem pneumatycznym od czasu do czasuw  pokoju obok albo od mega basow zza sciany u sasiada  :drap:  
 roczek eh qleczka moja slodka wszystkiego NAJ NAJ  :zyczenia:
 roczek eh qleczka moja slodka wszystkiego NAJ NAJ  :zyczenia: 

( pozniej wstawie jakies foty bo od dzis w koncu znow stale lacze na nowym mieszkaniu , wiec bezie co ogladac
 ( pozniej wstawie jakies foty bo od dzis w koncu znow stale lacze na nowym mieszkaniu , wiec bezie co ogladac  )
 ) chociaz dropsy i zdrowko   :hyhy: )   :occasion1:  :occasion4:
 chociaz dropsy i zdrowko   :hyhy: )   :occasion1:  :occasion4:
 :occasion1:    :zyczenia:
  :occasion1:    :zyczenia: