sałatkowe zwierzaki wstrętne - doszczurzanie!

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

zwierzaki Satanki

Post autor: sauatka »

Dzis postanowilam opisca cale moje futrzaste stado ktore zamieszkuje moj dom :jezor2: .
Zaczne moze od pieska.

Sara :). Mowią na nia Babcia Sarcia, Serek, SardyQ, Ser, Łosiu, Leniu, Sardycha.
Sara jest jamniczka. Jak mialam 10 lat bardzo chcialm miec psa, uzbieralam pieniadze i wyciagłam mame na giełde. Razem z nami pojechala moja wtedy 17 kuzynka (teraz juz wychodzi za maz :lol:). Oczywiscia mała Sylwia wyciagła mame popatrzec na psiaki, i zakochala sie w pieknej malutkiej wychudzonej jamniczce. Oczywiscie zaczełysmy płakac z kuzynka jak glupie, zeby mama kupila psiaka. Faciu wyciagnol biedna zachudzana kruszynka a ta schowala sie. Mama sie zgodzila :hihi:. I tak szesc lat temu trafila do nas Sarcia. Od poczatku byla bardzo chorowita - biegunki, wymioty i tym podobne swinstwa. Włoczylismy sie z nia po wetach, ale najgorsze dopiero przyszlo... mała nie mogla stanac na nogi, przewracała sie, wymiotowała, Ale jednak udało sie ja uratowac (do weta jezdzilismy dwa razy w tygodniu a ten za kazda wizyte zyczyl sobie po 60zl :?, ale czego sie nie robi dla psiaka :P). Sarcia ma teraz juz 6 latek, jest strasznym obzartuchem, grubasem, leniem i wogole wszystkie okreslenia do niej psauja. A pozatym jest przeslodka i kochanaaa :)
A oto sarcia I i Sarcia II

Teraz czas na kotke. Kotka trafila do nas jakos kolo dnia matki, była prezentem dla mamusi ktora wczesniej nienawidziła kotow :hihi:. Przywiozlysmy ja z az z Krakowa. Miała nazywac sie Figa, ale została nazwana Morelka (Morelinka, Morlinka). Teraz mama jest zakochana w niej po uszy, a kotow wczesniej by nie poglaskala nawet. Baa ona teraz zakochana w kazdym kotku jest :lol:. Morela jest straszna rozrabiaka, wszedzie musi wleź, uwielbia lizac włosy, a w nocy spi mi na glowie (doslownie). Ale o niej to by mozna pisac i pisac :D
a oto mała morelka i terazniejsza

Teraz czas na szczury. Frecia i Pucca :lol:. Kiddys na forum zobaczylam ogloszenie, z linkiem do strony na allegro... oo szczurki z Krakowa, jak zobaczylam zdjecie i sie zakochalam. I oczywiscie namawianie paskudy jedne :P tak tak kto mnie namawiał przyznac sie:P .... DZIEKUJE :*. Wkoncu sie zdecydowalam a dzieki pomocy Gryski maluchy juz za kilka dni byly u mnie.
Ahh no o nich tez by mozna pisac i pisac. Sa przekochane, przytulasne, slodziusne i wsio wsio wsio :)
mokra Frecia ... zdjecia bede jak tylko znajde troche czasu zeby pomneczyc sie w robienie stu fotrk z czego 90 niebedzie sie nadawalo :P

:P no to tyle :). A no i jeszcze od 20 kwietnia jest ze mna mała szczurcia... morelka
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

zwierzaki Satanki

stwierdziłam ze ała szczurcia nazywac sie bedzie 'chwilowo' (dopoki bedzie u mnie) Ada. Jakos to imie najbardzoj mi do niej pasuje ;)
Gryska

zwierzaki Satanki

Post autor: Gryska »

Gryska cieszy się że mogła pomóc....:)
I ma nadzieję, że Mała Ada będzie mogła u Ciebie zostać :przytul:
Emilciu.... Ty wiesz, że nie zapomnę!!!!
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

zwierzaki Satanki

:lol2: ale fajnie :D ADUSIA zostaje :jezor2: jezuuu mnie rozpiera :lol2:
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

zwierzaki Satanki

Post autor: Lulu »

no to super :thumbleft: :blob7: :banan: :klas2k: :laughing5:
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

zwierzaki Satanki

LuLu, a ja Ci wlasnie pw wyslalam :hihi:
Kaka

zwierzaki Satanki

Post autor: Kaka »

super, ale sie cieszę :D
W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Gryska

zwierzaki Satanki

Juppi!!!!!!! :flex:
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

zwierzaki Satanki

Gryska ja ci jeszcze wisze :oops: kurdeeeee ciagle zapominam... a fajnie ze sie cieszycie jak ja sie ciesze :jezor2: hehe. Nawet nie było tak źle :). Przyszłam sbie po szkole do domu, a mama sie smieje i mówi do mnie żeby koleżanka po tego szczura przyjechała, a ja 'mamooooooo, obiecuję że to jak narazie ostatni szczur' (podkreslam narazie). No a mama 'ekhhhhhmkkkhhh dooobra' :hihi:
łooo ufff :D
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

zwierzaki Satanki

Adusia moje słonko :sad2: [']
Awatar użytkownika
Zirrael

zwierzaki Satanki

Post autor: Zirrael »

satanka666, :przytul:
Obrazek
Gryska

zwierzaki Satanki

Ale mi dziewczynki wyrosly!! :jezor2:
Jestem bardzo dumna ciocia ;)

A Adusia.... po prostu ktoś nie mógł się jej doczekac w Krainie Wielkich Dropsów... :przytul:
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

zwierzaki Satanki

Gryska, oj tak straszne sie zrobily ;) z ciocia dorotka to sie kiedys musimy zgadac gdzies w Krakowie ze szczurakami :jezor2:...
Ja jeszcze nigdy takich wielgachnych potforow nie miałam ;)

a Ada... widocznie tak musiało byc... :-(
Gryska

zwierzaki Satanki

Widocznie postanowiły nadrobić niedożywienie z wczesnej młodości :)
Dobrze, ze nie zaszkodziło im tamto "ograniczanie jedzenia żeby nie urosły za duże" :?
MUSIMY sie spotkać :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”