Wygodne to jest bardzo - rodzina robi sobie sos z mięsem, a ja bez mięsa i wszyscy jedzą spaghetti. To nawet wygląda tak samo
 Ale wybaczcie mój zachwyt nad takim niczym, ja po prostu kocham makarony.
 Ale wybaczcie mój zachwyt nad takim niczym, ja po prostu kocham makarony. Hehe, enchiladaLivonia pisze: p.s dzis mnie moj P. wzial na obiad na walentynki do wege baru zobaczylam jakies dziwne nazwy i wzielam kofte indyjska;) aleeeeeee pyszne! normalnie dostalam tyle ze ledwo zjadlam dodatkowo pyszne ladnie podane smaczne surowki do tego:) i jakis pyszny koktajl ananasowy ( troche za slodki)
moj P. nie chcial nic jesc ale go na samosy namowilam bo nazwa byla fajna;) strasznei mu tez posmakowalo;) i powiedzial ze jednak to wegetarianskie jedzenie nie jest zle i czesciej tam bedziemy chodzic... :DDDDDDDD nastepnym razem biore jakiegos.. enchi cos tam nalesnik z maki kukurydzianej bo ladnie brzmi;) moze znow bedzie pyszne:) a te samosy slicznie pachnialy tyle tam przypraw musialo bycmniami;) na kofte prosze o przepisy;DDDD
 Pewnie w Green Wayu byliście? Naprawdę mają tam dobre dania i nie jest drogo, bywam regularnie. W Łodzi są dwa takie bary, w jednym zawsze dostaję taką porcję od serca jako stała klientka i potem nie mogę się ruszać
 Pewnie w Green Wayu byliście? Naprawdę mają tam dobre dania i nie jest drogo, bywam regularnie. W Łodzi są dwa takie bary, w jednym zawsze dostaję taką porcję od serca jako stała klientka i potem nie mogę się ruszać  Polecam naleśniki ze szpinakiem i tort warzywny.
 Polecam naleśniki ze szpinakiem i tort warzywny. Btw, kiedyś w jakiejś gazecie były przepisy na kilka dań GW, może jeszcze to gdzieś mam... Muszę w necie poszukać.

<= Mat
 <= Mat

Naprawde polecam!
 Naprawde polecam!