)click(
)click( )click(
)click( A to Papug wredny, Kirkor - rozelka krolewska
 )click(
)click(No i Dziaba jeszcze jest, zrobię foto za niedługo

Moderator: Junior Moderator

)click(
)click( )click(
)click(  )click(
)click(
 No to czekamy jeszcze na fotki Dziaby, a papuga jest sliczna
 No to czekamy jeszcze na fotki Dziaby, a papuga jest sliczna  Gratuluje podopiecznych
 Gratuluje podopiecznych  

Re: Moje male wariatuncie ;)
						Re: Moje male wariatuncie ;)

:) <3
:) <3 a Dziaba ? też szczurek, czy inne ptaszysko? jakoś mi to imię bliskie jest
 a Dziaba ? też szczurek, czy inne ptaszysko? jakoś mi to imię bliskie jest   - czekam na zdjęcie.
 - czekam na zdjęcie. 
  Mimo, ze lapka zlamana (juz moocno sie zrasta) lubi hasac biegac i podgryzac.  Zrobie fotki, ale narazie nie wyciagam jej specjalnie, jeszcze troszke musi posiedziec z ograniczonym ruchem. A to jest taka wariatka, ze od razu wspina sie na ramie
 Mimo, ze lapka zlamana (juz moocno sie zrasta) lubi hasac biegac i podgryzac.  Zrobie fotki, ale narazie nie wyciagam jej specjalnie, jeszcze troszke musi posiedziec z ograniczonym ruchem. A to jest taka wariatka, ze od razu wspina sie na ramie 

szalone
 szalone 
 i bardzo sa podrośnięte jak na swój wiek, widać, że zadbane i odkarmione...
 i bardzo sa podrośnięte jak na swój wiek, widać, że zadbane i odkarmione... 
To prawda, są niewiele mniejsze od Dziaby. I gdyby nie to, że dzisiaj usnęły na truskawce byłyby śliczniutkie ;dyss pisze:i bardzo sa podrośnięte jak na swój wiek, widać, że zadbane i odkarmione...

Poduszkę też straciłem, przez głupotę bo któregoś razu niechący zostawiłem kawałek obleczenia (czy jak to zwał) na klatce.
 Poduszkę też straciłem, przez głupotę bo któregoś razu niechący zostawiłem kawałek obleczenia (czy jak to zwał) na klatce.  Zdjęcia będą będą
 Zdjęcia będą będą