Poprosimy więcej zdjątek szczurków w pościeli
Tuśka i Mela. Moje ogonki.
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Tuśka i Mela. Moje ogonki.
I Odinka.
.
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Ktoś mi ostatnio gdzieś zarzucił, że zdjęcia Tuśki i Meli nie są moje :/
Oskarżenia kompletnie nie rozumiem, w sumie chodziło o to jedno konkretne zdjęcie, gdzie panny śpią przytulone na poduszce, to zdjęcie, które zatytułowałam 'Tak Cię kocham!'
( link tutaj - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/376 ... 90b0d.html ).
Chyba nie powinnam udowadniać, że wielbłądem nie jestem, ale...
Czemu by nie wrzucić innych zdjęć Chrupasów z tej sesji?
Tutaj Tusia i Mela w roli - Stare dobre małżeństwo

Słonka moje w pełnej krasie

Śpiochanie przy mojej nodze
Tuśka jak zwykle rozłożona tak, że wydaje się większa od Meli, ale to tylko złudzenie 

I Tusiul z gerberkiem

I maleńka jeszcze Melusia, sprzed półtora miesiąca prawie

Nowych zdjęć nie ma, mam sesję i cierpię na chroniczny brak czasu, nawet na wyjście do sklepu po baterie
Będą... W przyszłym tygodniu pewnie, postaram się przynajmniej 
Oskarżenia kompletnie nie rozumiem, w sumie chodziło o to jedno konkretne zdjęcie, gdzie panny śpią przytulone na poduszce, to zdjęcie, które zatytułowałam 'Tak Cię kocham!'
Chyba nie powinnam udowadniać, że wielbłądem nie jestem, ale...
Czemu by nie wrzucić innych zdjęć Chrupasów z tej sesji?
Tutaj Tusia i Mela w roli - Stare dobre małżeństwo

Słonka moje w pełnej krasie

Śpiochanie przy mojej nodze

I Tusiul z gerberkiem

I maleńka jeszcze Melusia, sprzed półtora miesiąca prawie

Nowych zdjęć nie ma, mam sesję i cierpię na chroniczny brak czasu, nawet na wyjście do sklepu po baterie
Tusiulek i Meluś
<:3 )~
Śliczne dziewczyny
wymiziać proszę 
Cudne szczurcie 
Na chwilkę jestem 
Mniej mnie tu było ostatnio, ale sesja...
Na całe szczęście już koniec! I wszem i wobec oświadczam, że na 3egzaminy w tym semestrze mam 3 piątki
Reszta zaliczeń też nieźle 
A dziewczyny moje... Z dnia na dzień cudniejsze i fajniejsze i w ogóle mrrr!!!
Meluśka miziania się domaga ciągle, szczur niewymiziany, to szczur nieszczęśliwy i gryzący
Dlatego pcha się na ręce i pod ręce, liże, tuli się i nie kochać jej po prostu nie sposób 
Tusia też w końcu się do miziania przekonała, chociaż taki pieszczoch jak z Meluśki z niej nie jest. Wchodzi na nogi, na ramiona, ale to raczej po to, żeby być wyżej, albo żeby coś ciekawego wywąchać do jedzenia.
Kochane stwory !
Okazały się też bardzo sesyjnymi stworzeniami
Klatka stoi tuż przy łóżku, kiedy otwieram drzwi moje potworzyce mają wybieg na łóżku. Czasami zdarzało się, że uczyłam się tam właśnie, pełno kartek, kserówek i tym podobnych rzeczy. A Mela i Tusia za każdym razem jak jakaś kartka zostawała samotnie na łóżku wciągały ją do klatki
Naukowce dwa moje kochane
Zdjęć niewiele, bo aparat padł i muszę kupić drugi, bo ten długo nie pociągnie :/
Tusiulek węszy

Serowy potwór - Melusiek

Reszta zdjęć zamazana, więc pokazywać nie ma czego
Mniej mnie tu było ostatnio, ale sesja...
Na całe szczęście już koniec! I wszem i wobec oświadczam, że na 3egzaminy w tym semestrze mam 3 piątki
A dziewczyny moje... Z dnia na dzień cudniejsze i fajniejsze i w ogóle mrrr!!!
Meluśka miziania się domaga ciągle, szczur niewymiziany, to szczur nieszczęśliwy i gryzący
Tusia też w końcu się do miziania przekonała, chociaż taki pieszczoch jak z Meluśki z niej nie jest. Wchodzi na nogi, na ramiona, ale to raczej po to, żeby być wyżej, albo żeby coś ciekawego wywąchać do jedzenia.
Kochane stwory !
Okazały się też bardzo sesyjnymi stworzeniami
Klatka stoi tuż przy łóżku, kiedy otwieram drzwi moje potworzyce mają wybieg na łóżku. Czasami zdarzało się, że uczyłam się tam właśnie, pełno kartek, kserówek i tym podobnych rzeczy. A Mela i Tusia za każdym razem jak jakaś kartka zostawała samotnie na łóżku wciągały ją do klatki
Zdjęć niewiele, bo aparat padł i muszę kupić drugi, bo ten długo nie pociągnie :/
Tusiulek węszy

Serowy potwór - Melusiek

Reszta zdjęć zamazana, więc pokazywać nie ma czego
Tusiulek i Meluś
Meluni wciąz mało miziania? Wymiziaj ją ode mnie!
Serowy potwór - fajnie brzmi
Serowy potwór - fajnie brzmi
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Jak Julian i Wacek byli małymi dzieciakami to także poczuli głód wiedzy... cała półka książek ma poobgryzane brzegi i grzbiety... Buziaki dla piszczochy i łakomczucha 
Dawno mnie tu nie było, sama nie wiem dlaczego 
Może to przez to, że aparat za wysoko leżał i mi się po niego sięgać nie chciało, kiedy coś ciekawego się działo akurat
Moje dziewczyny coraz fajniejsze
Obie Panny uwielbiają mizianie, zwłaszcza po uszkach, przymykają wtedy oczka a na małych szczurzych mordeczkach pojawiają się jakby uśmieszki.
Dziś nawet postawiłam w nocy klatkę obok mojego łóżka, i otworzyłam ją, przez co dziewczyny całą noc miały możliwość szaleć na wolności
Jedną rano zastałam na poduszce obok mnie, druga w rogu łóżka z mordką w stronę okna spała. A kiedy się obudziłam, w oba pościelowce jakby szatan wszedł, bo zaczęły szaleć, biegać, piszczeć, iskać się itd.
Kochane moje
Z dziś - 3 zdjęcia
Mela - pościelowiec

Ciekawska Tusia

I na koniec Mela puszcza wszystkim oczko w podziękowaniu za wcześniejsze mizianka i czochranka

A już za tydzień dziewczyny zamieszkają w innej, większej klatce, chociaż ta na razie na ich gabaryty to pałac
Tyle, że pięterka nie dla szczurków, ale z tym sobie radzę kładąc im na te pięterka ręczniki kuchenne, kupione specjalnie w tym celu. Z tym, że mało to praktyczne, bo co drugi dzień muszę je prać...
Ale o nowej klatce na razie ciiiiiichoooo
Może to przez to, że aparat za wysoko leżał i mi się po niego sięgać nie chciało, kiedy coś ciekawego się działo akurat
Moje dziewczyny coraz fajniejsze
Obie Panny uwielbiają mizianie, zwłaszcza po uszkach, przymykają wtedy oczka a na małych szczurzych mordeczkach pojawiają się jakby uśmieszki.
Dziś nawet postawiłam w nocy klatkę obok mojego łóżka, i otworzyłam ją, przez co dziewczyny całą noc miały możliwość szaleć na wolności
Kochane moje
Z dziś - 3 zdjęcia
Mela - pościelowiec

Ciekawska Tusia

I na koniec Mela puszcza wszystkim oczko w podziękowaniu za wcześniejsze mizianka i czochranka

A już za tydzień dziewczyny zamieszkają w innej, większej klatce, chociaż ta na razie na ich gabaryty to pałac
Ale o nowej klatce na razie ciiiiiichoooo
Tusiulek i Meluś
Nieskromna będę i powiem, że zdjęcie nawet w połowie urody moich Szkrabów nie odzwierciedlają 
Tusiulek i Meluś
Dłuuugo mnie nie było...
W tym czasie sporo się działo, moje panny wypiękniały i póki co (odpukać!) choroby trzymają się od nich z daleka
Rosną i pięknieją w oczach. I jakby bardziej towarzyskie się robią. Takie kochane stworzonka, których nie sposób nie kochać
We wtorek obie prowadziły bardzo inteligentną dysputę na temat położenia Małej i Wielkiej Niedźwiedzicy
Pół ciepłego prawie letniego wieczora spędziły w oknie spoglądając w niebo... Kilka scen udało mi się uwiecznić 
No nie patrz tak!

Zaraz wskoczę, wskoooczę

Aaaaale widoki!

Ufff... W końcu. Mela czujesz, coś tam pachnie?

"Rozmowa"
Inteligentne nocne Szczurzyc rozmowy...

"-Bo wiesz Tuśka... Tam jest Wielka Niedźwiedzica, a tam Mała Niedźwiedzica...
- Mela, a tamto to chyba droga mleczna, co?"
- A może to jednak Wielka i Mała Szczurzyca? ";)
I co... Zdziwiona, że tyle wiemy?

No bo chyba niewiele jest tych szczurzyc, co się na astronomii znają i swoje konstelacje gwiazd wymyślają?
Szczęściarą jestem, że dwie z nich mieszkają ze mną 
W tym czasie sporo się działo, moje panny wypiękniały i póki co (odpukać!) choroby trzymają się od nich z daleka
Rosną i pięknieją w oczach. I jakby bardziej towarzyskie się robią. Takie kochane stworzonka, których nie sposób nie kochać
We wtorek obie prowadziły bardzo inteligentną dysputę na temat położenia Małej i Wielkiej Niedźwiedzicy
No nie patrz tak!

Zaraz wskoczę, wskoooczę

Aaaaale widoki!

Ufff... W końcu. Mela czujesz, coś tam pachnie?

"Rozmowa"

"-Bo wiesz Tuśka... Tam jest Wielka Niedźwiedzica, a tam Mała Niedźwiedzica...
- Mela, a tamto to chyba droga mleczna, co?"
- A może to jednak Wielka i Mała Szczurzyca? ";)
I co... Zdziwiona, że tyle wiemy?

No bo chyba niewiele jest tych szczurzyc, co się na astronomii znają i swoje konstelacje gwiazd wymyślają?
Tusiulek i Meluś
Tusiulek i Meluś
Jakie uzdolnione, śliczne szczurzynki
Moje to tylko potrafią rozrabiać a potem się tulić
Wygłaszcz i wycałuj dziewczynki

Wygłaszcz i wycałuj dziewczynki
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
O, jakie śliczne słodkości... Tylko zjeść ... 
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.