Poprosimy więcej zdjątek szczurków w pościeli
 .
 .Moderator: Junior Moderator

.
 . ( link tutaj - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/376 ... 90b0d.html ).
 ( link tutaj - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/376 ... 90b0d.html ). 

Tuśka jak zwykle rozłożona tak, że wydaje się większa od Meli, ale to tylko złudzenie
 Tuśka jak zwykle rozłożona tak, że wydaje się większa od Meli, ale to tylko złudzenie 

Będą... W przyszłym tygodniu pewnie, postaram się przynajmniej
 Będą... W przyszłym tygodniu pewnie, postaram się przynajmniej 
 <:3 )~
 <:3 )~ wymiziać proszę
 wymiziać proszę 

Reszta zaliczeń też nieźle
 Reszta zaliczeń też nieźle 

Dlatego pcha się na ręce i pod ręce, liże, tuli się i nie kochać jej po prostu nie sposób
 Dlatego pcha się na ręce i pod ręce, liże, tuli się i nie kochać jej po prostu nie sposób 

Naukowce dwa moje kochane
 Naukowce dwa moje kochane  

Jedną rano zastałam na poduszce obok mnie, druga w rogu łóżka z mordką w stronę okna spała. A kiedy się obudziłam, w oba pościelowce jakby szatan wszedł, bo zaczęły szaleć, biegać, piszczeć, iskać się itd.
 Jedną rano zastałam na poduszce obok mnie, druga w rogu łóżka z mordką w stronę okna spała. A kiedy się obudziłam, w oba pościelowce jakby szatan wszedł, bo zaczęły szaleć, biegać, piszczeć, iskać się itd. 

Tyle, że pięterka nie dla szczurków, ale z tym sobie radzę kładąc im na te pięterka ręczniki kuchenne, kupione specjalnie w tym celu. Z tym, że mało to praktyczne, bo co drugi dzień muszę je prać...
 Tyle, że pięterka nie dla szczurków, ale z tym sobie radzę kładąc im na te pięterka ręczniki kuchenne, kupione specjalnie w tym celu. Z tym, że mało to praktyczne, bo co drugi dzień muszę je prać... 

Pół ciepłego prawie letniego wieczora spędziły w oknie spoglądając w niebo... Kilka scen udało mi się uwiecznić
 Pół ciepłego prawie letniego wieczora spędziły w oknie spoglądając w niebo... Kilka scen udało mi się uwiecznić 

Inteligentne nocne Szczurzyc rozmowy...
 Inteligentne nocne Szczurzyc rozmowy...  

Szczęściarą jestem, że dwie z nich mieszkają ze mną
 Szczęściarą jestem, że dwie z nich mieszkają ze mną 
 <:3 )~ <:3 )~
 <:3 )~ Moje to tylko potrafią rozrabiać a potem się tulić
  Moje to tylko potrafią rozrabiać a potem się tulić