koludre tez mi pogrysl leciutko w paru ubraniach tez mam dziurki ale to tylko tyle
 koludre tez mi pogrysl leciutko w paru ubraniach tez mam dziurki ale to tylko tyle 
Moderator: Junior Moderator

.W ogole Szasza ma dziwne hobby-zjada ziemie z doniczek...
 .W ogole Szasza ma dziwne hobby-zjada ziemie z doniczek...
 Wybacz; Nikita,Fredziulek, Marokko, Greta wredotka
 Wybacz; Nikita,Fredziulek, Marokko, Greta wredotka

mam pogryzine sciany, posciel... standart
  mam pogryzine sciany, posciel... standart A co podgryzania.. hmm... Tak pościel, przescieradlo, poduszki, koldra, łózko tez mi troche oszpeciły. Lekko popodgryzane ksiazki. Moj koc to sitko. Raz sie spieszyl.em i polozylem nowiutki plecak alpinusa kolo klatki doslownie na 2 minutki, wracam a tam wygryziona juz calkiem spora dziura
 A co podgryzania.. hmm... Tak pościel, przescieradlo, poduszki, koldra, łózko tez mi troche oszpeciły. Lekko popodgryzane ksiazki. Moj koc to sitko. Raz sie spieszyl.em i polozylem nowiutki plecak alpinusa kolo klatki doslownie na 2 minutki, wracam a tam wygryziona juz calkiem spora dziura  Ale ogolnie nie jest zle, mnie nie gryza, kable zostawiaja w spokoju [ a mam istna platanine kolo komputera
 Ale ogolnie nie jest zle, mnie nie gryza, kable zostawiaja w spokoju [ a mam istna platanine kolo komputera  ] Ale taki urok szczuraskow
 ] Ale taki urok szczuraskow 

moj Osama uwielbia wszelkie gumowe obuwie: typu klapki i sandaly... mojej poprzedniej wspolokatorce odgryzl wszystkie paseczki od japonek
 moj Osama uwielbia wszelkie gumowe obuwie: typu klapki i sandaly... mojej poprzedniej wspolokatorce odgryzl wszystkie paseczki od japonek 
 juz wolalabym zeby to moje ubrania padaly ofiara jego zabkow, to bym sie nie musisla tyle tlumaczyc....
 juz wolalabym zeby to moje ubrania padaly ofiara jego zabkow, to bym sie nie musisla tyle tlumaczyc.... i Osama bardzo lubie je wszystkie...
 i Osama bardzo lubie je wszystkie...
 ) szmatek którem ma w klateczce
 ) szmatek którem ma w klateczce