Pojechaliśmy do weteryniarza. Pani doktor nic nie znalazła (może poszło sobie sio

Od 3 dni dostaje vibovit, a od wczoraj echinaceę. Pytam ja się - czy jeszcze do tego podawać wit.C? Ponoć szczurkom może zaszkodzić zbyt duża dawka, a ja nie wiem ile dać.
Teraz martwię się jak długo będziemy walczyć z tym paskudztwem, które u niej widziałam.
Po powrocie wymyłam klatkę, zabrałam hamaczek do prania i nawet jedzonka dałam nową porcję.
Ciapa biega zwykle po łóżku. Moja księżniczka nie lubi podłogi, bo jej łapki marzną

Teraz śpi. Moja malutka, kochana dziweczynka.
Rano czytałam ten wątek http://www.szczury.org/viewtopic.php?f=4&t=25009 i chętnie bym temu człeku cosik obcięła

I jak tak można krzywdzić zwierza, kiedy one uczą nas miłości bezwarunkowej i zaufania. Pokazałam to mamie. Nie będę pisać co powiedziała na temat tegoż człeka bo wyglądałoby to tak : ............................................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może to nie miejsce na moje opinie (wszak to Ciapulkowy kącik), lecz myślę, że Księżniczka się nie pogniewa na mnie. Na pewno mniej niż za wizyte u weta.

Rhenata - zdjęcia klatki dodam jak trochę urządzę bo taką gołą to wstyd pokazać

Dziewczyny dzięki za rady dotyczące pazurków. Wykonałam sama manikiur i pedikiur

Dzięki wielkie za Wasze rady. Ślę miziaki dla futrzastych Pań i Panów.