Ma być:
Tak, chomiki lubią takie rury, nieraz w nich śpią. Choć syryjskie jakoś zafascynowane zbytnio nimi nie są

Moderator: Junior Moderator

oraz kręcenie się w kołowrotku. Jak na chomika był dosyć spokojny, ale uciekł mi 3 razy
 oraz kręcenie się w kołowrotku. Jak na chomika był dosyć spokojny, ale uciekł mi 3 razy  Dwa razy znalazł się w moim pokoju, a raz zawędrowałaż do pudełka, gdzie trymaem dla niego słonecznik, który sobie chrupał. Pewnwgo dnia jednak zauważyłem u niego jedno powiększone oko. Na następny dzień je stracił. I to było początkiem jego choroby, która po dwóch miesiącach zakończyła się śmiercią. Pod koniec jego życia był nazywany przeze mnie Jednookim.
 Dwa razy znalazł się w moim pokoju, a raz zawędrowałaż do pudełka, gdzie trymaem dla niego słonecznik, który sobie chrupał. Pewnwgo dnia jednak zauważyłem u niego jedno powiększone oko. Na następny dzień je stracił. I to było początkiem jego choroby, która po dwóch miesiącach zakończyła się śmiercią. Pod koniec jego życia był nazywany przeze mnie Jednookim. . Miała zaawansowane ADHD, non stop się wierciła, ale w życiu by mnie nie ugryzła.
 . Miała zaawansowane ADHD, non stop się wierciła, ale w życiu by mnie nie ugryzła.

Ma na imię Alvin, chociaż jest dziewczynką .
  Ma na imię Alvin, chociaż jest dziewczynką . 

Jest to mały, szary dżungarek o imieniu Mika (Niestety nie udało nam się ustalić płci, nie jestem w tym ekspertem).
 Jest to mały, szary dżungarek o imieniu Mika (Niestety nie udało nam się ustalić płci, nie jestem w tym ekspertem).  Zwyczajna chomicza klatka, ale ustawiona w dogodnym miejscu - z górnego pięterka może obserwować domowników, jednocześnie nie jest zmuszony nas znosić, jeśli nie musi
 Zwyczajna chomicza klatka, ale ustawiona w dogodnym miejscu - z górnego pięterka może obserwować domowników, jednocześnie nie jest zmuszony nas znosić, jeśli nie musi  

a jaki to ten duży misiowaty?
 a jaki to ten duży misiowaty?