i chyba też coś koło 23 byłaś w domu, nie ? Współczuję. Ale pewnie uskrzydlają Cię Twoje ogonki-bezgogonki

Moderator: Junior Moderator

Uskrzydla mnie fakt, że niedługo położę się do wygodnego łóżeczka
 Uskrzydla mnie fakt, że niedługo położę się do wygodnego łóżeczka  A na zapoznanie się z bezogonkami będzie cały weekend. Hehe nikt nie zauważy tej magii, bo nikogo to nie interesuje
 A na zapoznanie się z bezogonkami będzie cały weekend. Hehe nikt nie zauważy tej magii, bo nikogo to nie interesuje  Cisza i spokój jest w torbie.
 Cisza i spokój jest w torbie.

coś o tym wiem o uskrzydlaniu
 coś o tym wiem o uskrzydlaniu 
 oby wszystko dalej szlo tak gladko
 oby wszystko dalej szlo tak gladko

jestem ciekawa jak maluszki się czują
  jestem ciekawa jak maluszki się czują   odeśpij sobie ciężką podróż i podziel się z nami relacjami
 odeśpij sobie ciężką podróż i podziel się z nami relacjami  

Mimo wszystko BARDZO Ci dziękuję za chłopaków. Dobrze, że Ogoniasta tam była. Sama podróż była w porządku, chociaż wiadomo, męcząca. Zwierzaki przejechały bez problemów. Całe i zdrowe
 Mimo wszystko BARDZO Ci dziękuję za chłopaków. Dobrze, że Ogoniasta tam była. Sama podróż była w porządku, chociaż wiadomo, męcząca. Zwierzaki przejechały bez problemów. Całe i zdrowe  Ach, a jak było cudnie, jak już się położyliśmy spać, hehe
 Ach, a jak było cudnie, jak już się położyliśmy spać, hehe  Bezogonki strasznie szalały po klatce. Kotłowali się, latali z góry na dół, gryźli pręty i głośno pili z poidełka. Małe potwory!!
 Bezogonki strasznie szalały po klatce. Kotłowali się, latali z góry na dół, gryźli pręty i głośno pili z poidełka. Małe potwory!!  Jak się potem okazało, odgryzły też kawałek sznureczka od hamaka. Było to trochę uciążliwe, ale i tak zasnęliśmy bez problemów i nas nie obudzili. (Ech, ciężko było wstać!) Za to rano słodko spali na hamaczku, kapturek tak śmiesznie wyciągnięty i zgięty w łuk...
 Jak się potem okazało, odgryzły też kawałek sznureczka od hamaka. Było to trochę uciążliwe, ale i tak zasnęliśmy bez problemów i nas nie obudzili. (Ech, ciężko było wstać!) Za to rano słodko spali na hamaczku, kapturek tak śmiesznie wyciągnięty i zgięty w łuk...  Byli też chwilę na rączkach, bardzo spokojnie się zachowywali, chociaż w pewnym momencie kapturek postanowił wybrać się na wycieczkę na podłogę. Bardzo zręcznie mi uciekał, ale w końcu przyszedł na rękę
 Byli też chwilę na rączkach, bardzo spokojnie się zachowywali, chociaż w pewnym momencie kapturek postanowił wybrać się na wycieczkę na podłogę. Bardzo zręcznie mi uciekał, ale w końcu przyszedł na rękę  Boją się przy robieniu zdjęć (przez flash + charakterystyczne pyknięcie), więc za dużo zdjęć im nie robiłam, nie chciałam ich za bardzo męczyć... ale coś tam na koniec załączę
 Boją się przy robieniu zdjęć (przez flash + charakterystyczne pyknięcie), więc za dużo zdjęć im nie robiłam, nie chciałam ich za bardzo męczyć... ale coś tam na koniec załączę  Bracia husky tylko niuchają nowych kumpli ze swojej klatki, jak ich wzięłam na kolana to to samo, tylko badali co tam za obce szczury są w okolicy
 Bracia husky tylko niuchają nowych kumpli ze swojej klatki, jak ich wzięłam na kolana to to samo, tylko badali co tam za obce szczury są w okolicy  Łączenie planuję jeszcze w ten weekend, jak będą nowe wieści to oczywiście dam znać.
 Łączenie planuję jeszcze w ten weekend, jak będą nowe wieści to oczywiście dam znać.  W niektórych ostrość złapana nie na tym co trzeba, ale to takie pierwsze fotki
 W niektórych ostrość złapana nie na tym co trzeba, ale to takie pierwsze fotki  

Jakie piękne silver'ątko <3 kocham ^^ Piękne są i nie dziwię się że Ciebie uskrzydlają
 Jakie piękne silver'ątko <3 kocham ^^ Piękne są i nie dziwię się że Ciebie uskrzydlają  To teraz macie czas na zapoznanie się i życzę szybkie zaprzyjaźnienia :>
 To teraz macie czas na zapoznanie się i życzę szybkie zaprzyjaźnienia :> Bardziej przejrzyste
 Bardziej przejrzyste Camellia chłopaki są prześliczni  ahhh tylko do całowania
  Camellia chłopaki są prześliczni  ahhh tylko do całowania   bardzo sie cieszę że się udało wszystko dość sprawnie
  bardzo sie cieszę że się udało wszystko dość sprawnie   najważniejsze że mimo małych uchybień jesteście wszyscy w domku
  najważniejsze że mimo małych uchybień jesteście wszyscy w domku   Jeśli chodzi o galerię to ja bym zrobiła ja razem w końcu maluchy będą stadem i powinni być razem
  Jeśli chodzi o galerię to ja bym zrobiła ja razem w końcu maluchy będą stadem i powinni być razem