i chyba też coś koło 23 byłaś w domu, nie ? Współczuję. Ale pewnie uskrzydlają Cię Twoje ogonki-bezgogonki
Camelliowe Pyszczki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Camelliowe Pyszczki
O ludzie !! Ty to jesteś specjalistka w takich podróżach chyba. Jak wiozłaś nasze maluchy, to też jakoś tak cały dzień Ci zeszło
i chyba też coś koło 23 byłaś w domu, nie ? Współczuję. Ale pewnie uskrzydlają Cię Twoje ogonki-bezgogonki
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]

A to niebieściak taki psotnik? Cały misterny plan może zepsuć, jak ktoś zauważy, że szmatki znikające są i postanowi dociec, jaki jest powód magii 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
Dorloc, historia lubi się powtarzać
Uskrzydla mnie fakt, że niedługo położę się do wygodnego łóżeczka
A na zapoznanie się z bezogonkami będzie cały weekend. Hehe nikt nie zauważy tej magii, bo nikogo to nie interesuje
Cisza i spokój jest w torbie.
Galeria moich chłopaczków

Oraz ich wątek: klik!
- handzia600
- Numer GG: 12805114
Jeszcze trzy niecałe godzinki
coś o tym wiem o uskrzydlaniu 
Ech, żałuje, że nie mogłam na Was poczekać. No ale niestety, na odbiór kolejnego tymczasowicza byłam umówiona a kolejny pociąg dopiero godzine później... Cały dzień dzisiaj w biegu.
Czekam na relacje i mam nadzieje, że chłopcy grzeczni i słodcy! Wymyli i wyiskali mi całe dłonie w pociągu, małe paskudy jeszcze bardziej mi rozstanie utrudniały...
Czekam na relacje i mam nadzieje, że chłopcy grzeczni i słodcy! Wymyli i wyiskali mi całe dłonie w pociągu, małe paskudy jeszcze bardziej mi rozstanie utrudniały...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
To super ze wszystko tak sie ulozylo
oby wszystko dalej szlo tak gladko
Ja też tu od rana zaglądam,ale pewnie odsypiasz 
Czekam z niecierpliwością na relację z podróży i jak maluchy się zaaklimatyzowały w nowym domku
Czekam z niecierpliwością na relację z podróży i jak maluchy się zaaklimatyzowały w nowym domku
-
spinka2430
- Numer GG: 10899066
No mnie też ciekawość zjada
jestem ciekawa jak maluszki się czują
odeśpij sobie ciężką podróż i podziel się z nami relacjami 
Halo, halo, jak tam, jak tam ??

Podróż stresująca, zwłaszcza pod koniec jak dojeżdżaliśmy do Wrocka. Wiedzieliśmy, że się spóźnimy, ale że prawie 40 minut? To już nie było fajne... Baliśmy się, że w ogóle nie zdążymy na bus powrotny. W końcu 15 miał być przyjazd, a 16 odjazd. Wszystko tak na krawędzi. Z Niną niestety się nie widzieliśmy, też żałuję. To była moja pierwsza przygoda z Polskim Busem i nie myślałam, że aż tak dadzą ciała
Mimo wszystko BARDZO Ci dziękuję za chłopaków. Dobrze, że Ogoniasta tam była. Sama podróż była w porządku, chociaż wiadomo, męcząca. Zwierzaki przejechały bez problemów. Całe i zdrowe
Ach, a jak było cudnie, jak już się położyliśmy spać, hehe
Bezogonki strasznie szalały po klatce. Kotłowali się, latali z góry na dół, gryźli pręty i głośno pili z poidełka. Małe potwory!!
Jak się potem okazało, odgryzły też kawałek sznureczka od hamaka. Było to trochę uciążliwe, ale i tak zasnęliśmy bez problemów i nas nie obudzili. (Ech, ciężko było wstać!) Za to rano słodko spali na hamaczku, kapturek tak śmiesznie wyciągnięty i zgięty w łuk...
Byli też chwilę na rączkach, bardzo spokojnie się zachowywali, chociaż w pewnym momencie kapturek postanowił wybrać się na wycieczkę na podłogę. Bardzo zręcznie mi uciekał, ale w końcu przyszedł na rękę
Boją się przy robieniu zdjęć (przez flash + charakterystyczne pyknięcie), więc za dużo zdjęć im nie robiłam, nie chciałam ich za bardzo męczyć... ale coś tam na koniec załączę
Bracia husky tylko niuchają nowych kumpli ze swojej klatki, jak ich wzięłam na kolana to to samo, tylko badali co tam za obce szczury są w okolicy
Łączenie planuję jeszcze w ten weekend, jak będą nowe wieści to oczywiście dam znać.
Tak myślę czy założyć bezogonkom osobną galerię, czy może dodawać wszystkie zdjęcia do tej jednej (Chapsiorowo-Piorunowej)? Jak myślicie?
A teraz kilka fotek nowych domowników
W niektórych ostrość złapana nie na tym co trzeba, ale to takie pierwsze fotki 
Niebieszczak - Scrappy?:

Kapturek - Scooby?:

Razem:

Tak myślę czy założyć bezogonkom osobną galerię, czy może dodawać wszystkie zdjęcia do tej jednej (Chapsiorowo-Piorunowej)? Jak myślicie?
A teraz kilka fotek nowych domowników
Niebieszczak - Scrappy?:

Kapturek - Scooby?:

Razem:

Galeria moich chłopaczków

Oraz ich wątek: klik!
Nooo, nareszcie 
Ale słodziaki z nich !! Niebieski po prostu jest prześliczny, ale ja mam słabość ogólnie do koloru niebieskiego i zazwyczaj podoba mi się wszystko, co niebieski
Ale fajnie razem spali, faktycznie mieli fajne pozy
A jeśli chodzi o galerię, to ja bym połączyła. W końcu przecież i tak będą mieszkać razem i tworzyć jedno stadko, no nie ?
Na prawdę fajne chłopaki
Całuję, ściska i miziam
Ale słodziaki z nich !! Niebieski po prostu jest prześliczny, ale ja mam słabość ogólnie do koloru niebieskiego i zazwyczaj podoba mi się wszystko, co niebieski
Ale fajnie razem spali, faktycznie mieli fajne pozy
A jeśli chodzi o galerię, to ja bym połączyła. W końcu przecież i tak będą mieszkać razem i tworzyć jedno stadko, no nie ?
Na prawdę fajne chłopaki
Całuję, ściska i miziam

Dołączcie wszędzie, gdzie znowu nie napisałam M na końcu. Co ja mam z tym M ??
była, przyjechała, zobaczyła... Baba z wiochy, nie ubliżając...
była, przyjechała, zobaczyła... Baba z wiochy, nie ubliżając...

- handzia600
- Numer GG: 12805114
O jak dobrze słychać dobre wieści
No niestety przyznam że PolskiBus ma problemy ze zorganizowaniem czasu na punktualny dojazd. Ale nie możemy ich winić np. za korki czy inne. Dobrze że już jesteście razem
Jakie piękne silver'ątko <3 kocham ^^ Piękne są i nie dziwię się że Ciebie uskrzydlają
To teraz macie czas na zapoznanie się i życzę szybkie zaprzyjaźnienia :>
Ja bym założyła oddzielną galerię
Bardziej przejrzyste
No niestety przyznam że PolskiBus ma problemy ze zorganizowaniem czasu na punktualny dojazd. Ale nie możemy ich winić np. za korki czy inne. Dobrze że już jesteście razem
Ja bym założyła oddzielną galerię
-
spinka2430
- Numer GG: 10899066
noo doczekałam się
Camellia chłopaki są prześliczni ahhh tylko do całowania
bardzo sie cieszę że się udało wszystko dość sprawnie
najważniejsze że mimo małych uchybień jesteście wszyscy w domku
Jeśli chodzi o galerię to ja bym zrobiła ja razem w końcu maluchy będą stadem i powinni być razem
Miziaki dla wszystkich chłopaków
Miziaki dla wszystkich chłopaków