Camelliowe Pyszczki

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
dorloc

Re: Camelliowe Pyszczki

Post autor: dorloc »

O ludzie !! Ty to jesteś specjalistka w takich podróżach chyba. Jak wiozłaś nasze maluchy, to też jakoś tak cały dzień Ci zeszło
i chyba też coś koło 23 byłaś w domu, nie ? Współczuję. Ale pewnie uskrzydlają Cię Twoje ogonki-bezgogonki :)
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]
Obrazek
Awatar użytkownika
gosja1

Post autor: gosja1 »

A to niebieściak taki psotnik? Cały misterny plan może zepsuć, jak ktoś zauważy, że szmatki znikające są i postanowi dociec, jaki jest powód magii ;D
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
Awatar użytkownika
wiewi

Post autor: wiewi »

oj tam oj tam ;) Camellia powie, że ona jest magik i ćwiczy swoje sztuczki przed występem ;)
Edek,Maniek,Dean,Beam,Dełko
Obrazek
wątek
bazarek
za TM: Sammy[*]
Awatar użytkownika
Camellia
Kontakt:

Post autor: Camellia »

Dorloc, historia lubi się powtarzać ;D Uskrzydla mnie fakt, że niedługo położę się do wygodnego łóżeczka ::) A na zapoznanie się z bezogonkami będzie cały weekend. Hehe nikt nie zauważy tej magii, bo nikogo to nie interesuje :D Cisza i spokój jest w torbie.

Galeria moich chłopaczków Obrazek
Obrazek

Oraz ich wątek: klik!
Awatar użytkownika
handzia600
Numer GG: 12805114

Post autor: handzia600 »

Jeszcze trzy niecałe godzinki :) coś o tym wiem o uskrzydlaniu :D
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Ech, żałuje, że nie mogłam na Was poczekać. No ale niestety, na odbiór kolejnego tymczasowicza byłam umówiona a kolejny pociąg dopiero godzine później... Cały dzień dzisiaj w biegu.

Czekam na relacje i mam nadzieje, że chłopcy grzeczni i słodcy! Wymyli i wyiskali mi całe dłonie w pociągu, małe paskudy jeszcze bardziej mi rozstanie utrudniały...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
alinak

Post autor: alinak »

To super ze wszystko tak sie ulozylo ;) oby wszystko dalej szlo tak gladko
Awatar użytkownika
wiewi

Post autor: wiewi »

Ja też tu od rana zaglądam,ale pewnie odsypiasz ;)
Czekam z niecierpliwością na relację z podróży i jak maluchy się zaaklimatyzowały w nowym domku :)
Edek,Maniek,Dean,Beam,Dełko
Obrazek
wątek
bazarek
za TM: Sammy[*]
spinka2430
Numer GG: 10899066

Post autor: spinka2430 »

No mnie też ciekawość zjada ;D jestem ciekawa jak maluszki się czują :) odeśpij sobie ciężką podróż i podziel się z nami relacjami ;)
Obrazek
dorloc

Halo, halo, jak tam, jak tam ??
Obrazek
Awatar użytkownika
Camellia
Kontakt:

Post autor: Camellia »

Podróż stresująca, zwłaszcza pod koniec jak dojeżdżaliśmy do Wrocka. Wiedzieliśmy, że się spóźnimy, ale że prawie 40 minut? To już nie było fajne... Baliśmy się, że w ogóle nie zdążymy na bus powrotny. W końcu 15 miał być przyjazd, a 16 odjazd. Wszystko tak na krawędzi. Z Niną niestety się nie widzieliśmy, też żałuję. To była moja pierwsza przygoda z Polskim Busem i nie myślałam, że aż tak dadzą ciała :( Mimo wszystko BARDZO Ci dziękuję za chłopaków. Dobrze, że Ogoniasta tam była. Sama podróż była w porządku, chociaż wiadomo, męcząca. Zwierzaki przejechały bez problemów. Całe i zdrowe :) Ach, a jak było cudnie, jak już się położyliśmy spać, hehe ;D Bezogonki strasznie szalały po klatce. Kotłowali się, latali z góry na dół, gryźli pręty i głośno pili z poidełka. Małe potwory!! :P Jak się potem okazało, odgryzły też kawałek sznureczka od hamaka. Było to trochę uciążliwe, ale i tak zasnęliśmy bez problemów i nas nie obudzili. (Ech, ciężko było wstać!) Za to rano słodko spali na hamaczku, kapturek tak śmiesznie wyciągnięty i zgięty w łuk... :) Byli też chwilę na rączkach, bardzo spokojnie się zachowywali, chociaż w pewnym momencie kapturek postanowił wybrać się na wycieczkę na podłogę. Bardzo zręcznie mi uciekał, ale w końcu przyszedł na rękę :P Boją się przy robieniu zdjęć (przez flash + charakterystyczne pyknięcie), więc za dużo zdjęć im nie robiłam, nie chciałam ich za bardzo męczyć... ale coś tam na koniec załączę :) Bracia husky tylko niuchają nowych kumpli ze swojej klatki, jak ich wzięłam na kolana to to samo, tylko badali co tam za obce szczury są w okolicy :) Łączenie planuję jeszcze w ten weekend, jak będą nowe wieści to oczywiście dam znać.

Tak myślę czy założyć bezogonkom osobną galerię, czy może dodawać wszystkie zdjęcia do tej jednej (Chapsiorowo-Piorunowej)? Jak myślicie?

A teraz kilka fotek nowych domowników :) W niektórych ostrość złapana nie na tym co trzeba, ale to takie pierwsze fotki ;)

Niebieszczak - Scrappy?:
Obrazek Obrazek

Kapturek - Scooby?:
Obrazek Obrazek

Razem:
Obrazek Obrazek

Galeria moich chłopaczków Obrazek
Obrazek

Oraz ich wątek: klik!
dorloc

Nooo, nareszcie :)
Ale słodziaki z nich !! Niebieski po prostu jest prześliczny, ale ja mam słabość ogólnie do koloru niebieskiego i zazwyczaj podoba mi się wszystko, co niebieski :)
Ale fajnie razem spali, faktycznie mieli fajne pozy :)
A jeśli chodzi o galerię, to ja bym połączyła. W końcu przecież i tak będą mieszkać razem i tworzyć jedno stadko, no nie ?
Na prawdę fajne chłopaki :)
Całuję, ściska i miziam O0
Obrazek
dorloc

Dołączcie wszędzie, gdzie znowu nie napisałam M na końcu. Co ja mam z tym M ??
była, przyjechała, zobaczyła... Baba z wiochy, nie ubliżając... :)
Obrazek
Awatar użytkownika
handzia600
Numer GG: 12805114

Post autor: handzia600 »

O jak dobrze słychać dobre wieści :)
No niestety przyznam że PolskiBus ma problemy ze zorganizowaniem czasu na punktualny dojazd. Ale nie możemy ich winić np. za korki czy inne. Dobrze że już jesteście razem :) Jakie piękne silver'ątko <3 kocham ^^ Piękne są i nie dziwię się że Ciebie uskrzydlają :D To teraz macie czas na zapoznanie się i życzę szybkie zaprzyjaźnienia :>

Ja bym założyła oddzielną galerię ;) Bardziej przejrzyste
spinka2430
Numer GG: 10899066

Post autor: spinka2430 »

noo doczekałam się ;) Camellia chłopaki są prześliczni ahhh tylko do całowania :-* bardzo sie cieszę że się udało wszystko dość sprawnie :) najważniejsze że mimo małych uchybień jesteście wszyscy w domku :) Jeśli chodzi o galerię to ja bym zrobiła ja razem w końcu maluchy będą stadem i powinni być razem :)
Miziaki dla wszystkich chłopaków :)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”