Dziękuje, chociaż nie wiem jak zareaguje na Króweczkę
 Ale faktycznie ten pasek jest świetny
Moderator: Junior Moderator

Na tablicy było ogłoszenie. Dzisiaj prawdopodbnie podjadę.
 Na tablicy było ogłoszenie. Dzisiaj prawdopodbnie podjadę. ), druga to taka mała Pchełka trochę
 ), druga to taka mała Pchełka trochę  .
.
 Pare pisknięć. Znów czarnulka przewodziła. Dałam im tak troche pohasać. Jak tylko dołączała rękę Pchełka szukała ucieczki. Postanowiłam je trochę rozdzielić i Pchełkę i jej malutką kopię przełożyłam do transporterka i.. spokój! Malutka poszła w kąt, położyła się i przysypiała, Pchełka zajęła się sobą i tak dość długo. Tymczasem czarnulka zaczęła hasać po hartonie i .. nawet z niego prawie wyskoczyła! Ależ mnie przestraszyła ! :x
 Pare pisknięć. Znów czarnulka przewodziła. Dałam im tak troche pohasać. Jak tylko dołączała rękę Pchełka szukała ucieczki. Postanowiłam je trochę rozdzielić i Pchełkę i jej malutką kopię przełożyłam do transporterka i.. spokój! Malutka poszła w kąt, położyła się i przysypiała, Pchełka zajęła się sobą i tak dość długo. Tymczasem czarnulka zaczęła hasać po hartonie i .. nawet z niego prawie wyskoczyła! Ależ mnie przestraszyła ! :x
 Teraz obserwuję!
 Teraz obserwuję!

Kto to widział, żeby szczurzyca w kartonie spokoju mieć nie mogła
 Kto to widział, żeby szczurzyca w kartonie spokoju mieć nie mogła  Trzeba było pokazać, kto rządzi, a jak już wiedzą, to można utulić i spać razem
 Trzeba było pokazać, kto rządzi, a jak już wiedzą, to można utulić i spać razem 

A, i w klatce okazała się nie być taka spokojna jak na początku myślałam
 A, i w klatce okazała się nie być taka spokojna jak na początku myślałam  Lepiej od siostry też dogadywała się z Pchełką! Szybko zauważyłam jak Pchełka ją przewraca i iska. Dobry był jeden ruch wczoraj.. Mała podchodzi, odchodzi, podchodzi, i ... znów chciała odejść a Pchełką ziewając ogromnie wyciągnęła przednią łapę i ją zagarnęła! Haha
 Lepiej od siostry też dogadywała się z Pchełką! Szybko zauważyłam jak Pchełka ją przewraca i iska. Dobry był jeden ruch wczoraj.. Mała podchodzi, odchodzi, podchodzi, i ... znów chciała odejść a Pchełką ziewając ogromnie wyciągnęła przednią łapę i ją zagarnęła! Haha 

Fajnie, że na coś się jeszcze przydał.
 Fajnie, że na coś się jeszcze przydał. Później zacząłem ją nazywać Parówką i tak zostało, ale ta 'Tosia' tak ciągnie się za Pchełką, więc może to być dobry wybór
 Później zacząłem ją nazywać Parówką i tak zostało, ale ta 'Tosia' tak ciągnie się za Pchełką, więc może to być dobry wybór 
 Dobre imię, przyjęło się. A tunelik stał się jedną z atrakcji choć początkowo miał być elementem gdzie Pchełka znajdzie chwile wytchnienia
 Dobre imię, przyjęło się. A tunelik stał się jedną z atrakcji choć początkowo miał być elementem gdzie Pchełka znajdzie chwile wytchnienia  Przypięłam go pół pionowo i robi za tor wspinaczkowy / skośny daszek gdzie się można schować / leżak no małą kryjówkę
 Przypięłam go pół pionowo i robi za tor wspinaczkowy / skośny daszek gdzie się można schować / leżak no małą kryjówkę  Na dniach doleci do mnie kostka i hamak
 Na dniach doleci do mnie kostka i hamak 

Nadal mruży jedno oczko. Nie ma żadnych wycieków z oczek czy noska, tylko to przymykanie.
 Nadal mruży jedno oczko. Nie ma żadnych wycieków z oczek czy noska, tylko to przymykanie. - wygląda to trochę jak glonojady
  - wygląda to trochę jak glonojady 
 Moja siostra która nie bywa tu codziennie potwierdza więc chyba coś w tym jest
 Moja siostra która nie bywa tu codziennie potwierdza więc chyba coś w tym jest