Wydaje się, że najbardziej smakuje im to, na czym pańciom, nie wiedzieć czemu (z ich punktu widzenia), najbardziej zależy, np. domek z polaru, który szyło się 3 godz., materac z łóżka, czy te kosmetyki nieszczęsne
 Wydaje się, że najbardziej smakuje im to, na czym pańciom, nie wiedzieć czemu (z ich punktu widzenia), najbardziej zależy, np. domek z polaru, który szyło się 3 godz., materac z łóżka, czy te kosmetyki nieszczęsne  
Moderator: Junior Moderator

, tak jak ludzie
 , tak jak ludzie  A psy są wredne i złośliwe.
 A psy są wredne i złośliwe. 

Po 3 miesiącach, czyli odkąd mam dziewuchy, psy mi niemal zupełnie zobojętniały
 Po 3 miesiącach, czyli odkąd mam dziewuchy, psy mi niemal zupełnie zobojętniały  , co więcej stwierdzam, że Mokka jest zdecydowanie inteligentniejsza od pinczerka moich rodziców
, co więcej stwierdzam, że Mokka jest zdecydowanie inteligentniejsza od pinczerka moich rodziców   A szczur jest szczurem, a nie 'kieszonkowym psem', i to jego szczurowatość jest w nim najfajniejsza.
 A szczur jest szczurem, a nie 'kieszonkowym psem', i to jego szczurowatość jest w nim najfajniejsza. 
  Zresztą sama pewnie wiesz to dobrze
 Zresztą sama pewnie wiesz to dobrze  

Gaja szybko obaliła moją teorię
 Gaja szybko obaliła moją teorię 
 Co się dało zabezpieczyć, zostało zabezpieczone, ale czasem po prostu nie da się przewidzieć, co im do głowy strzeli...
 Co się dało zabezpieczyć, zostało zabezpieczone, ale czasem po prostu nie da się przewidzieć, co im do głowy strzeli...

) dotyczy wlasnie tego typu lakierow, wiec moze lepiej sprawdzilyby sie u Was oslonki na kable?
 ) dotyczy wlasnie tego typu lakierow, wiec moze lepiej sprawdzilyby sie u Was oslonki na kable? I rzeczywiście może szkodzić.
  I rzeczywiście może szkodzić. 

?
 ? 

!
 ! U mnie od dawna nie ma takich zabawek, bo koty już nie młode i bawić się nie chcą a jak widać szczurom może sie spodobać
 U mnie od dawna nie ma takich zabawek, bo koty już nie młode i bawić się nie chcą a jak widać szczurom może sie spodobać  
  Więcej nie będę tego praktykować, nic na siłę. Tylko jak mam je przekonać?
  Więcej nie będę tego praktykować, nic na siłę. Tylko jak mam je przekonać?